Δωρεάν εξετάσεις για παιδιά στον Ωρωπό το Σαββατοκύριακο

giatroi.medium.jpg

Δωρεάν ιατρική φροντίδα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη θα προσφέρει το Σαββατοκύριακο στο δήμο Ωρωπού η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα των Γιατρών του Κόσμου.

Ειδικότερα το Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, η Μονάδα θα βρίσκεται στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Καπανδριτίου, (οδός Στρατηγού Γραμματικόγιαννη, πλησίον Κέντρου Υγείας) και την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, θα βρίσκεται στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό στο Μήλεσι (οδός Αγίου Δημητρίου) από τις 09:00-14:00.

Η Μονάδα θα παρέχει δωρεάν παιδιατρική περίθαλψη, διαγνωστικό έλεγχο, οδοντιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση, φαρμακευτική αγωγή με την παροχή βασικών παιδιατρικών φαρμάκων, προληπτική φροντίδα και αγωγή υγείας, εμβολιαστική κάλυψη σε ανασφάλιστα παιδιά.

H Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα που δημιούργησαν οι Γιατροί του Κόσμου προσφέρει από το 2003 τις επιστημονικές της υπηρεσίες σε όσους την έχουν ανάγκη. Έως σήμερα, περισσότερα από 58.000 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, έχουν δεχτεί τη φροντίδα και την περίθαλψη που χρειάζονταν σε 30 νησιά και 45 Νομούς της Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *