Δωρεάν αντιγριπικός εμβολιασμός σε ανασφάλιστους

 
Τη Δευτέρα 21 και Τρίτη 22 Ιανουαρίου, στα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης (ΥΠΕ), στο Ηράκλειο, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν αντιγριπικός εμβολιασμός σε ανασφάλιστους πολίτες.


Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο, στον χώρο του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών για θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΚΕΠΥΚΑ) στην οδό Σμύρνης 26, τις πρωινές ώρες από τις 8.00 έως 13.00.

Σύμφωνα με την ΥΠΕ, άποροι και ανασφάλιστοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν το εμβόλιο κατά της γρίπης, προσερχόμενοι απευθείας στα γραφεία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, προσκομίζοντας μόνο την αστυνομική τους ταυτότητα.

Δωρεάν αντιγριπικός εμβολιασμός για ανασφάλιστους πολίτες θα πραγματοποιείται και σε όλη την Περιφέρεια της Κρήτης, σε όλα τα Κέντρα Υγείας του νησιού, καθώς εκτιμάται, ότι υπάρχει άμεση ανάγκη λόγω και του αυξημένου αριθμού ανασφάλιστων.

Ο εμβολιασμός υλοποιείται στο πλαίσιο των προγραμμάτων Δημόσιας Υγείας που αναπτύσσει η 7η ΥΠΕ Κρήτης, μέσω της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, με βασική επιδίωξη την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και την πρόληψη της υγείας του πληθυσμού.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *