Διώξτε τα νεύρα σας με 4 τρόπους -Πιάνουν μέσα σε 5 λεπτά

Ανθρωποι και καταστάσεις πολλές φορές σε βγάζουν εκτός εαυτού. Τα χέρια σου τρέμουν, γίνεσαι κόκκινος/η, η καρδιά σου χτυπάει και θες να ξεσπάσεις.

Μετράς μέχρι το 10 αλλά τίποτα, εκεί έχεις νεύρα και θες κάπου να φωνάξεις. Ωστόσο, πριν το κάνεις και αρχίσεις να τσακώνεσαι με τους γύρω σου, τι λες να ακολουθήσεις ένα από τους παρακάτω τρόπους και να ηρεμήσεις;

Με τέσσερα κόλπα τα νεύρα σου θα περάσουν μέσα σε 4 λεπτά.

Ανέπνευσε από το ένα ρουθούνι

Αυτή είναι μία αρχαία τεχνική, που αναπτύχθηκε από γιόγκι, για να καθαρίζουν τα ενεργειακά τους κανάλια. Κάτσε άνετα με ίσια πλάτη και τους ώμους προς τα πίσω. Κλείσε το δεξί σου ρουθούνι και ανέπνεε μόνο από το αριστερό. Επανάλαβε για τρία λεπτά.

Πιες τσάι

Το πράσινο τσάι έχει ένα αμινοξύ, που ονομάζεται l-theanine, το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει να μειώσεις το στρες και το άγχος. Παράλληλα, περιέχει συστατικά, που θα σε κάνουν να ηρεμήσεις.

Κάνε θετικές σκέψεις

Δεν κάνω πλάκα. Επανάλαβε κάτι που θα σε κάνει να χαλαρώσεις. Θες να κοιταχτείς στον καθρέφτη και να το λες, θες να το λες από μέσα σου, κάνε ό,τι σου αρέσει.

Ακουσε το αγαπημένο σου τραγούδι

Οποιο και να είναι αυτό βάλε το δυνατά και άκουσε το. Αυτό θα σου αλλάξει εντελώς τη διάθεση, αν είναι και χορευτικό ακόμη καλύτερα.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *