Διοργάνωση 7o FORUM  ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ  με θέμα «Διαχείριση Χρόνιων Παθήσεων – Ο ρόλος των Συλλόγων Ασθενών»

H εταιρεία επικοινωνίας DGpr διοργανώνει το 7ο FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Aπριλίου 2022 από 17:00 έως 19:30 στην Αθήνα, με θέμα «Διαχείριση Χρόνιων Παθήσεων – Ο ρόλος των Συλλόγων Ασθενών» και θα είναι διαδικτυακό. Θα υπάρχει η δυνατότητα διαδραστικής επικοινωνίας με το κοινό μέσω της πλατφόρμας μετάδοσης του συνεδρίου.

Στο Forum θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα ζητήματα αναφορικά με τη διαχείριση των χρόνιων παθήσεων, υπό το πρίσμα των Συλλόγων Ασθενών, καθώς δράσεις και αιτήματα των Συλλόγων Ασθενών. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα αναλυθούν ζητήματα διαχείρισης χρόνιων παθήσεων όπως ογκολογία, διαβήτης,  σπάνιες παθήσεις, ψωρίαση & αυτοάνοσα νοσήματα, ηπατίτιδα C και HIV/ΑIDS.  Επίσης θα τεθούν θεσμικά θέματα της φαρμακοβιομηχανίας.

Προσκεκλημένοι ομιλητές στο Fοrum θα είναι η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, Policy Makers, Διαμορφωτές Γνώμης, Θεσμικοί Φορείς Φαρμάκου και Εκπρόσωποι Επιχειρήσεων του χώρου της Υγείας.

Το Forum, το συντονισμό του οποίου θα έχει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Το Αύριο της Υγείας» Δήμητρα Γιώτη απευθύνεται στο υπουργείο υγείας, σε υγειονομικές αρχές, θεσμικούς φορείς φαρμάκου, γενικούς διευθυντές φαρμακευτικών εταιρειών, στελέχη market access,  στελέχη τμημάτων επικοινωνίας, business unit director, ιατρικούς διευθυντές φαρμακευτικών εταιρειών και γενικά stakeholders υγείας.

Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι εταιρείες: Angelini Pharma, Gilead Sciences, Win Μedica, Libytec. 

Το Forum τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) και του PhRMA Innovation Forum (PIF).

 

Διαβάστε ακόμη...