Διοικητές Νοσοκομείων: Την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις

Φύλλο και φτερό κάνει τα βιογραφικά των υποψήφιων Διοικητών Νοσοκομείων η αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης του Υπουργείου Υγείας και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμες οι τελικές λίστες με τις προτάσεις ονομάτων που θα παραδοθούν στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Έτσι όπως μαθαίνει το medicalnews.gr την επόμενη εβδομάδα ο Βασίλης Κικίλιας θα ανακοινώσει γτα πρόσωπα που θα αναλάβουν την Διοίκηση των Νοσοκομείων της χώρας.

Οι αποφάσεις θα ληφθούν ανά Υγειονομική Περιφέρεια, με την Αττική να βρίσκεται σε απόλυτη προτεραιότητα. Ωστόσο μάλλον όλες οι ανακοινώσεις θα γίνουν μαζί για ολόκληρη τη χώρα.

Στα μεγάλα νοσοκομεία της πρωτεύουσας παρατηρούνται μεγάλα προβλήματα, αφού οι διορισμένοι από το ΣΥΡΙΖΑ απερχόμενοι διοικητές έχουν κατεβάσει τα μολύβια.

Οι τρεις πρώτες οδηγίες στους διοικητές

Τρεις είναι οι βασικές οδηγίες που θα δοθούν στους νέους διοικητές νοσοκομείων, οι οποίες θα πρέπει να εφαρμοσθούν με το «καλημέρα» έστω κι αν δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη για τον τρόπο λειτουργίας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων που θα διοικούν.

Να ορίσουν ομάδα διαχείρισης ασθενών στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) ώστε να κάνουν διαλογή των ασθενών που φθάνουν στο νοσοκομείο

Να παραβρίσκονται σε κάθε εφημερία είτε ο διοικητής είτε ο αναπληρωτής διοικητής.

Να ξεκινήσουν να ελέγχουν τα οικονομικά μέσα από ξεσκόνισμα των συμβάσεων με προμηθευτές κ.λ.π.

Διαβάστε ακόμη...