Διημερίδα για τις εξελίξεις στη γαστρεντερολογία και ηπατολογία

91251FAB49F449C3F5F84165F9EB48E0.jpg

  Την 9η εκπαιδευτική διημερίδα διοργανώνει το ΕΛΙΓΑΣΤ με θέμα τις «Εξελίξεις στη Γαστρεντερολογία και Ηπατολογία».

Η διημερίδα θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic Athens στις 7-8 Φεβρουαρίου 2014.

Η διημερίδα απευθύνεται σε ειδικευμένους και ειδικευόμενους γαστρεντερολόγους και ιατρούς συναφών ειδικοτήτων, διαιτολόγους, νοσηλευτές και φοιτητές.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και περιλαμβάνει: παρακολούθηση επιστημονικού προγράμματος, επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο, συνεδριακό υλικό, διαλείμματα καφέ, ελαφρύ γεύμα και βεβαίωση συμμετοχής.

Η διημερίδα αξιολογείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με μόρια (C.M.E. credits), αναγνωρισμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ειδικευμένων Ιατρών (U.E.M.S.) στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής μεταπτυχιακής εκπαίδευσης.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο πλαίσιο της διημερίδας, θα λειτουργήσει έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων και ιατρικού εξοπλισμού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Οι συνεδρίες της ενότητας της διατροφής διεξάγονται σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων Διατροφολόγων. Θα λειτουργήσουν LLL courses στο χώρο της διημερίδας.

Για μια ακόμη χρονιά την εκδήλωση υποστηρίζει το σύνολο των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμάκου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Μένια Κουκουγιάννη 210-7231332, 6944-763141 και menia@eligast.gr.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *