Διεθνείς διακρίσεις για τον Δρ. Γεώργιο Βασταρδή, Διευθυντή Χειρουργό Σπονδυλικής Στήλης του Metropolitan General

Μια ακόμη διεθνής διάκριση για το Metropolitan General και συγκεκριμένα για την (ΜISS) έρχεται να επιβεβαιώσει το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και την άριστη επιστημονική κατάρτιση των ιατρών που εφαρμόζουν με απόλυτη επιτυχία τις πλέον καινοτόμες τεχνικές.

Ο Διευθυντής της Κλινικής Ενδοσκοπικής και Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης, δρ Γεώργιος Βασταρδής, MD, PhD, εξειδικευμένος Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης με μακροχρόνια εμπειρία στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, πιστοποιήθηκε ως Κέντρο Αριστείας (Center of Excellence) στον τομέα της ενδοσκοπικής χειρουργικής σπονδυλικής στήλης, από την Elliquence. 

Η Elliquence κατέχει παγκόσμια ηγετική θέση στην ανάπτυξη καινοτόμων και ολοκληρωμένων ενδοσκοπικών συστημάτων, για την αντιμετώπιση όλων των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης. Διακρίνεται διεθνώς για την κατασκευή υψηλής ποιότητας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τη διενέργεια ελάχιστα επεμβατικών επεμβάσεων στη σπονδυλική στήλη. 

Ο δρ Γεώργιος Βασταρδής επιλέχθηκε, επίσης, ως Ambassador και Διεθνής Εκπαιδευτής (International Instructor – Κey Opinion Leader) της Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης από την Elliquence με έδρα την Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Στο πλαίσιο αυτής της διάκρισης, κατά την οποία επιλέγονται ιατροί από όλον τον κόσμο, παραβρέθηκε το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 στο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο της Ellliquence στη Νέα Υόρκη όπου πραγματοποίησε Full Endoscopic Spine Comprehensive Course με hands-on training στις Ενδοσκοπικές και Ελάχιστα Επεμβατικές Χειρουργικές Τεχνικές. Κατά τη διάρκεια του Course, o δρ Βασταρδής εκπαίδευσε εξειδικευμένους χειρουργούς σπονδυλικής στήλης στις νεότερες ενδοσκοπικές τεχνικές σε live επέμβαση σπονδυλικής στήλης.

Διαβάστε ακόμη...