Δείξτε πιο νέοι με ένα ζευγάρι φακών επαφής

8BF8984B4633255F226955DF69DA78A7.jpg

  Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να «κόβετε» μερικά χρόνια από την εμφάνισή σας απλά φορώντας ένα ζευγάρι φακών επαφής;

Η εταιρεία που κατασκευάζει τους συγκεκριμένους φακούς επαφής ισχυρίζεται ότι μπορούν να κάνουν το χρήστη να μοιάζει πιο νέος και πιο ελκυστικός.

Οι φακοί επαφής Acuvue Define έχουν μια χρωστική ουσία που βοηθά στον καθορισμό των συνόρων γύρω από την ίριδα (limbal ring).

Το «δαχτυλίδι» αυτό εξασθενίζει με τη φυσιολογική διαδικασία του γήρατος και την κακή υγεία, επομένως η βελτίωση των «συνόρων» του μπορεί να μας κάνει να δείχνουμε πιο νέοι και πιο υγιείς, σημειώνει δημοσίευμα της Daily Mail.

eyes1.jpg

Η σχεδιάστρια του προϊόντος, Angie Bowers, δήλωσε σχετικά: «Το δαχτυλίδι αυτό είναι γνωστό αλλιώς και ως ένα φυσικό ‘eye-liner’. Για την ακρίβεια, μελέτες έχουν δείξει ότι τα πρόσωπα με πιο διακριτά όρια γύρω από την περιοχή αυτή πως έχουν αξιολογηθεί ως πιο ελκυστικά. Δεδομένου ότι εξασθενεί με τον καιρό, μια τέτοιου είδους ‘ανανέωση’ μπορεί να υποδηλώνει νεότητα και καλή υγεία».

eyes2.jpg

Οι φακοί επαφής μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από ανθρώπους με σκούρα μάτια, όσο και από όσους έχουν ανοιχτόχρωμα μάτια.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *