Colabone… για γερά οστά

Το είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που μας έρχεται από την Γερμανία, ειδικά σχεδιασμένο για την υποβοήθηση της αναδόμησης των οστών και την ταχύτερη αποκατάσταση των καταγμάτων.

Είναι προϊόν μακροχρόνιας έρευνας από την μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και έρευνας στον τομέα του κολλαγόνου, Gelita AG. Η ειδική και πατενταρισμένη σύνθεση Fortibone δρα ενεργοποιώντας τους οστεοβλάστες, τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την δημιουργία και αναδόμηση των οστών, ενώ παράλληλα προμηθεύει στον οργανισμό τα απαραίτητα δομικά συστατικά για την αναδόμηση των οστών.  

Το περιεχόμενο Fortibone αναστέλλει τις μεταλλοπρωτεάσες των οστεοκλαστών που είναι υπεύθυνες για την αποδόμηση των οστών, αλλάζοντας έτσι το ισοζύγιο προς όφελος της αύξησης οστικής μάζας και πυκνότητας αλλά και επιτρέποντας την ταχύτερη αποκατάσταση των καταγμάτων. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι καλύτερο από τις συνηθισμένες θεραπείες με καλσιτονίνη ή γλυκονικό ασβέστιο.

Το μπορεί να ωφελήσει οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να βελτιώσει την υγεία των οστών του, ανεξαρτήτως ηλικίας. Άτομα με κάταγμα αναμένεται να δουν πιο άμεσα αποτελέσματα με μείωση του χρόνου αποκατάστασης. Σε οστεοπενία και οστεοπόρωση, υπάρχει σταθερό και καθαρό κέρδος οστικής μάζας, που μειώνει την πιθανότητα καταγμάτων και βελτιώνει την ποιότητα ζωής.

Η δοσολογία είναι 1 φακελάκι την ημέρα, διαλυμένο σε μικρή ποσότητα νερού με ευχάριστη γεύση λεμόνι. Περιέχει 5γραμμάρια Fortibone, 500 mg γαλακτικό ασβέστιο και 10 μg Βιταμίνη D3.

Η εταιρία Gelita AG, η οποία παράγει το Colabone, ιδρύθηκε το 1875 και έχει κεντρικά γραφεία στο Eberbauch της Γερμανίας. Απασχολεί πάνω από 2.600 εργαζόμενους, παράγει πάνω από 90.000 τόνους ζελατίνης και κολλαγόνου ετησίως σε 20 εργοστάσια και καλύπτει το 70% της παγκόσμιας παραγωγής κολλαγόνου. Είναι πρωτοπόρος στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων κολλαγόνου.

Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από τη ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε., Αγίου Ιωάννου 2, 15127 Μελίσσια, τηλ. 210 8034403, .

Διαβάστε ακόμη...