Coca-Cola Τρία Έψιλον και Frigoglass δωρίζουν 351 ψυγεία και ενισχύουν τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

υλικού για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, προχώρησαν η και η Frigoglass, συνδράμοντας στην εθνική προσπάθεια για την καταπολέμηση της πανδημίας. Στόχος των εταιρειών, να υποστηρίξουν από κοινού την ικανότητα της χώρας μας να υποδεχθεί επαρκές υλικό για τον εμβολιασμό κατά του Covid-19. Τα ψυγεία έχουν ήδη διατεθεί σε σημεία παράδοσης ανά την Επικράτεια, σε γεωγραφική κατανομή που υπέδειξε το Υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με τις υφιστάμενες ανάγκες. 

Αναφορικά με τη δωρεά, ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε: «Η δωρεά 301 ψυγείων από την Coca-Cola Τρία Έψιλον και 50 ψυγείων από τη Frigoglass ενισχύει σημαντικά τις δυνατότητές μας να αποθηκεύουμε με ασφάλεια το απαραίτητο υλικό για τον εμβολιασμό των συμπολιτών μας. Θέλω να ευχαριστήσω και τις δύο εταιρείες για τη συμβολή τους σε αυτή την εθνική προσπάθεια, τη μεγαλύτερη και κρισιμότερη υγειονομική επιχείρηση στην Ιστορία της Πατρίδας μας».

Η Μαρία Αναργύρου Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε σχετικά: «Από την πρώτη στιγμή αυτής της κρίσης η Coca-Cola Τρία Έψιλον βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία και τις Δημόσιες Δομές με αίσθημα αλληλεγγύης και φροντίδας. Σήμερα, μαζί με την Frigoglass, ενισχύουμε περαιτέρω τις ανάγκες του Υπουργείου Υγείας συνδράμοντας με την δωρεά ψυγείων στη δυνατότητα αποθήκευσης υλικού για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε σημαντικές πρωτοβουλίες για την στήριξη της χώρας και του κλάδου μας, ώστε όλοι μαζί να χτίσουμε την επόμενη ημέρα».

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία και τις υποδομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας από την πρώτη στιγμή της πανδημίας στηρίζοντας σταθερά την εθνική προσπάθεια για την καταπολέμηση του Covid-19. Η δωρεά αυτή έρχεται σε συνέχεια των δράσεων που υλοποίησε η εταιρεία για την υποστήριξη της αγοράς και τη στήριξη της κοινωνίας, της Δημόσιας Υγείας, της Παιδείας και των ανθρώπων της πρώτης γραμμής. Υπενθυμίζεται ότι η Coca-Cola στην Ελλάδα μαζί με το  Ίδρυμα Μποδοσάκη και με την υποστήριξη του Ιδρύματος της Coca-Cola (The Coca-Cola Foundation) ενίσχυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας με τη δημιουργία 7 νέων πλήρως εξοπλισμένων θέσεων ΜΕΘ, και προχώρησε στη δωρεά αντιδραστηρίων για τη διενέργεια 12.000 τεστ. Επιπλέον, η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola Hellas προχώρησαν στη δωρεά 3 αναπνευστήρων για την κάλυψη αναγκών των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας. Παράλληλα, οι εταιρείες έχουν διαθέσει δωρεάν περισσότερα από 700.000 προϊόντα σε 19.000 γιατρούς και νοσηλευτές, εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων και Κοινωνικά Παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη...