Χρυσοβελώνη: Να συμβάλλουμε όλη στην προσπάθεια των παιδιών με καρκίνο

xri2-735x459.jpg

«Σήμερα η σκέψη όλων μας βρίσκεται κοντά στα παιδιά που καθημερινά δίνουν τη δική τους σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Μία μάχη δύσκολη, που απαιτεί τεράστιο αγώνα και δύναμη ψυχής, πόσω μάλλον όταν αφορά μία τόσο τρυφερή ηλικία, όπως αυτή ενός παιδιού» είπε η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

«Καθημερινά, σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες, ενισχύοντας τον αγώνα που δίνει όλη η ανθρωπότητα, προκειμένου οι μικροί ασθενείς να λαμβάνουν τη βέλτιστη θεραπεία και να μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία και χαμόγελο» προσθέτει η κ. Χρυσοβελώνη.

Η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ επισημαίνει ότι πρέπει όλοι να στηρίξουμε τα παιδιά και τους οργανισμούς που τα στηρίζουν.

«Παράλληλα, αρωγοί σε όλη αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια είναι και οι σύλλογοι για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια, οι οποίοι εδώ και δεκαετίες εργάζονται άοκνα, με την πραγματική και ειλικρινή στήριξη όλης της κοινωνίας, προσφέροντας την πολύτιμη βοήθειά τους σε όλα αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους, με μοναδικό στόχο τη νίκη της νόσου και την ελπίδα για ζωή» προσθέτει η κ. Χρυσοβελώνη και καταλήγει: «Στη συλλογική αυτή προσπάθεια, μπορούμε και αποτελεί καθήκον μας να συμβάλλουμε όλοι, συνεισφέροντας ο καθένας με τον δικό τρόπο και τις δικές του δυνάμεις, με το να γίνουμε εθελοντές αιμοδότες, εθελοντές δότες μυελού των οστών, ακόμα και με την εθελοντική προσφορά στο έργο των συλλόγων και φορέων στήριξης των παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Η συνδρομή όλων μας είναι απαραίτητη για να ζωγραφιστεί ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπο όλων αυτών των μικρών αγγέλων που μάχονται για το υπέρτατο αγαθό: Τη ζωή!».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *