Χωρίς παιδίατρο έμεινε το Σάββατο η Αργολίδα

 
Καταγγελίες ότι το Σάββατο, 29 Ιουνίου, το νοσοκομείο Αργολίδας δεν είχε παιδίατρο που να εφημερεύει και να εξετάζει τα περιστατικά. Κάτοικος του Ναυπλίου, μετά από επικοινωνία που είχε με το newsbeast.gr, αναφέρει ότι το 12χρονο παιδί της σήκωσε πυρετό και είχε αναπνευστικό πρόβλημα και γι’ αυτό έχρηζε επείγουσας εξέτασης.


«Το Σάββατο, 29 Ιουνίου, το παιδί μου ήταν πολύ άρρωστο. Είχε πυρετό και δεν μπορούσε να αναπνεύσει», αναφέρει η Τ. Δ. και εξηγεί την ιστορία της: «Τηλεφώνησα στο νοσοκομείο της πόλης και μου είπαν ότι δεν εφημερεύει και ότι εφημερία έχει το νοσοκομείο του Άργους. Το πήγα στο νοσοκομείο του Άργους. Στις 12 το μεσημέρι δεν υπήρχε στο νοσοκομείο παιδίατρος. Με παρέπεμψαν λοιπόν στο νοσοκομείο Κορίνθου», λέει. Και συμπληρώνει: «Δεν υπήρχε μέχρι εκείνη την ώρα τουλάχιστον παιδίατρος που να εξυπηρετεί το νομό Αργολίδας».

Πάντως, για να φτάσεις από το νοσοκομείο Άργους σε αυτό της Κορίνθου χρειάζονται τουλάχιστον 45 λεπτά οδήγησης. Και το πιο σημαντικό, όπως τονίζει η καταγγέλλουσα, είναι ότι ένας νομός έμεινε χωρίς παιδίατρο…

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *