Χωρίς γιατρό η Παιδιατρική του Αγίου Νικολάου

985FB2B8632C7BD78015185678DFED52.jpg

  Κλειστή θα παραμείνει αυτό το Σαββατοκύριακο και το επόμενο η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου λόγω έλλειψης εφημερεύοντων γιατρών. Η προσωρινή επιτροπή γονέων δήμου Αγίου Νικολάου σε ανακοίνωσή της εκφράζει τη βαθύτατη απογοήτευσή της για τις εξελίξεις που δεν υπήρχαν.

«Αυτό που θέλουμε είναι να μπορούμε να νιώθουμε ότι σαν πολίτες είμαστε στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους πολίτες της χώρας. Θέλουμε να λειτουργεί σωστά και κάθε μέρα η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου μας και ενημερώνουμε τους πάντες ότι ο αγώνας μας δεν πρόκειται να παύσει έως ότου αυτό να γίνει πραγματικότητα» τονίζουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της προσωρινής επιτροπής γονέων Δήμου Αγίου Νικολάου:

«Εμείς οι γονείς , του ευρύτερου Δήμου Αγίου Νικολάου, που κινητοποιηθήκαμε πριν λίγες εβδομάδες σχετικά με την λειτουργία της παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου εκφράζουμε την βαθύτατη απογοήτευση μας για τις εξελίξεις, που δεν υπήρχαν.

Μετά από επικοινωνία των εργαζομένων του νοσοκομείου με τον διοικητή του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ο οποίος επιβεβαίωσε ότι καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στο θέμα και κανένας γιατρός δεν έχει προστεθεί στην δυναμική του νοσοκομείου βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να θεωρούμε ότι είμαστε και εμείς πολίτες που δέχθηκαν μόνο λόγια.

Θεωρήσαμε ότι η τελευταία εβδομάδα του προηγούμενου χρόνου όπου η παιδιατρική κλινική έκλεισε ήταν η τελευταία καθώς δεν πρόλαβε το γρανάζι της γραφειοκρατίας να κινηθεί γρήγορα και ο γιατρός από την Ικαρία να πιάσει δουλειά στο νοσοκομείο μας. Διαπιστώνουμε με μεγάλη πικρία ότι αυτό συνεχίζεται και ότι η παιδιατρική μας κλείνει και θα ξανακλείσει με τις ελπίδες και τις υποσχέσεις που είχαμε λάβει να μένουν μόνο… λόγια.

Ακόμα και η επιβεβαίωση από τον διοικητή της ΔΥΠΕ ότι αν έρθουν εκλογές δεν θα επηρεαστεί η απόφαση της μετακίνησης του γιατρού στον Αγιο Νικόλαο αποδείχθηκαν επίσης μόνο λόγια.

Επειδή δε η περίοδος που διανύουμε, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, είναι ευαίσθητη δεν θέλουμε αυτή η ανακοίνωση μας να θεωρηθεί από κανένα ως κίνηση επηρεασμού της κοινής γνώμης, από αυτά εμείς οι γονείς μένουμε επί ίσων αποστάσεων από όλους.

Αυτό που θέλουμε είναι να μπορούμε να νιώθουμε ότι σαν πολίτες είμαστε στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους πολίτες της χώρας. Θέλουμε να λειτουργεί σωστά και κάθε μέρα η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου μας και ενημερώνουμε τους πάντες ότι ο αγώνας μας δεν πρόκειται να παύσει έως ότου αυτό να γίνει πραγματικότητα».

Πηγή: cretapost.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *