Χιλιάδες κορυφαίοι καρδιολόγοι στην Αθήνα

 
Για πρώτη φορά, η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Καρδιακού Ρυθμού (EHRA) και αναπόσπαστο κομμάτι της ESC (Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρίας), διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα καρδιολογικά συνέδρια του κόσμου στην Ελλάδα.


Στο φετινό συνέδριο συμμετέχουν χιλιάδες αναγνωρισμένοι παγκοσμίως επιστήμονες καρδιολογίας, εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και μέλη της διεθνούς ιατρικής κοινότητας που θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν, να εξασκηθούν αλλά και να μυηθούν σε νέους ορίζοντες για τη θεραπεία των ασθενών με καρδιακά νοσήματα.

Πολύ σημαντικό και τιμητικό επίσης για τη χώρα μας είναι και το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία (ESC), η μεγαλύτερη επιστημονική εταιρεία της Ευρώπης, έχει για πρόεδρο έναν Έλληνα: τον καθηγητή Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου της Κρήτης κ. Παναγιώτη Ε. Βάρδα, που εξελέγη λαμβάνοντας το 70% των ψήφων.

fetcher_10.jpeg

Παγκόσμια ιατρική καινοτομία και πρωτιά αποτελεί το γεγονός ότι, οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επεμβάσεις με live streaming η με απεικονιστικές τεχνικές 3D, ταυτόχρονα με παρουσιάσεις πρωτοποριακών ερευνών, επίδειξη καινοτόμων νέων τεχνολογιών, ανακοινώσεις σημαντικών ιατρικών επιτευγμάτων, εκπαίδευση σε καινούριες μεθόδους και πλήθος συζητήσεων από διακεκριμένους καθηγητές.

Μεγάλα ηχηρά ονόματα διεθνούς φήμης Καρδιολόγων όπως ο καθηγητής Angelo Auricchio MD, PhD, και πολλοί άλλοι καταφθάνουν συνεχώς στη χώρα μας αποκλειστικά για την συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο συνέδριο.

Το Συνέδριο EHRA Europace 2013, ανοίγει τις πύλες του στην Αθήνα, από τις 23 έως και τις 26 Ιουνίου, στο METROPOLITAN EXPO στο μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο συνεδριακό κέντρο της Αθήνας και ταυτόχρονα οι παλμοί της χώρας μας ανεβαίνουν κατακόρυφα τόσο σε επιστημονικό, συνεδριακό όσο και οικονομικό επίπεδο.

fetcher_11.jpeg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *