Χάνει το δέρμα της όπως τα φίδια και βρήκε τη λύση στο σολάριουμ

skin3-4-735x4591.jpg

Στην ηλικία των 13 ετών, η 20χρονη σήμερα Chloe Muir από το Ηνωμένο Βασίλειο, εμφάνισε ψωρίαση.

Η κατάσταση αυτή η οποία την αφήνει με εξαιρετική φαγούρα και ευερέθιστο δέρμα, την ανάγκασε να στραφεί στο τεχνητό μαύρισμα στη λάμπα του σολάριουμ με την ελπίδα να ανακουφίσει τον πόνο της, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής Sun.

«Ζούσα με συνεχή πόνο για 7 συνεχόμενα χρόνια και σε κάποια σημεία είναι αφόρητο. Τα κόκκινα μπαλώματα φαγούρας είναι σε όλο μου σώμα και είναι φριχτό», λέει η ίδια. Επιπλέον, μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά η φοιτήτρια επιμένει ότι η μέθοδος του αυτόματου μαυρίσματος είναι το μόνο πράγμα που τη βοηθά, μετά από όλες τις άλλες θεραπείες που έχει δοκιμάσει και έχουν αποτύχει.

«Το δέρμα μου πέφτει κυριολεκτικά σαν του φιδιού», αναφέρει η 20χρονη και προσθέτει: «Συνεχώς ξεφλουδίζω που σημαίνει ότι πρέπει να μένω μέσα στο δωμάτιό μου». Χρησιμοποιεί τώρα το σολάριουμ έως και για μία ώρα την εβδομάδα και έχει εμφανώς καλύτερο δέρμα.

«Έχω δοκιμάσει τόσες πολλές διαφορετικές μορφές θεραπείας κατά τη διάρκεια των ετών, στεροειδή, ενέσεις, κρέμες, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε πραγματικά. Το μόνο πράγμα που βοήθησε ήταν η έντονη θεραπεία από το υπεριώδες φως στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς έκαψε πραγματικά άσχημα το δέρμα μου γι’ αυτό έπρεπε να σταματήσω. Όταν όμως άρχισα να χρησιμοποιώ τακτικά τις συγκεκριμένες λάμπες, δεν μπορούσα να πιστέψω τα αποτελέσματα», αναφέρει και τονίζει ότι γνωρίζει πόσο κακό μπορεί να κάνει σε άλλους το σολάριουμ, αλλά στην ίδια λειτουργεί και έχει πολύ καλά αποτελέσματα. «Μακάρι να μην χρειαζόταν να το χρησιμοποιήσω αλλά νιώθω φριχτά», καταλήγει.

skin2.jpgskin3.jpgskin4.jpgskin5.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.