Bill Gates: «Δυστυχώς, (!!!) η Omicron είναι ένας τύπος εμβολίου. Δημιουργεί ανοσία»

BaxterDimitry 

19 Φεβρουαρίου 2022 

 

https://newspunch.com/bill-gates-sadly-omicron-is-a-type-of-vaccine-but-another-pandemic-is-coming/

 

«Δυστυχώς, (!!!) ο ίδιος ο ιός, και ιδιαίτερα η παραλλαγή Omicron, είναι ένας τύπος εμβολίου. Δηλαδή, δημιουργεί ανοσία από τα Β-κύτταρα και τα Τ-κύτταρα και έχει κάνει καλύτερη δουλειά [από την Big Pharma) στο να προσεγγίσει τον παγκόσμιο πληθυσμό από τα εμβόλια που έχουμε… Αλλά, έρχεται μια άλλη πανδημία. Θα είναι διαφορετικό παθογόνο την επόμενη φορά».(!!!)

Bill Gates

Διάσκεψη Ασφαλείας, Μόναχο, Φεβρουάριος 2022

 

 

Ο Bill Gates μιλώντας κατά τη διάρκεια της Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου τον Φεβρουάριο 2022, έκφρασε τη λύπη του που η παραλλαγή Omicron του ιού της Covid-19 είναι ουσιαστικά ένας «τύπος εμβολίου» που παρείχε σε δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ένα επίπεδο φυσικής ανοσίας έναντι σοβαρών ασθενειών που προκαλούνται από τον ιό Covid-19.

 

Αλλά αντί να πανηγυρίζει που η φυσική ανοσία προστατεύει δισεκατομμύρια ανθρώπους, ο Bill Gates είναι «λυπημένος»:

 

«Δυστυχώς, (!!!) ο ίδιος ο ιός, και ιδιαίτερα η παραλλαγή Omicron, είναι ένας τύπος εμβολίου. Δηλαδή, δημιουργεί ανοσία από τα Β-κύτταρα και τα Τ-κύτταρα και έχει κάνει καλύτερη δουλειά [από την Big Pharma) στο να προσεγγίσει τον παγκόσμιο πληθυσμό από τα εμβόλια που διαθέτουμε».

 

«Αν κάνετε έρευνες σε αφρικανικές χώρες, θα διαπιστώσετε ότι πάνω από το 80% των ανθρώπων έχουν εκτεθεί είτε στον ιό είτε σε διάφορες παραλλαγές του… Αυτό, σημαίνει ότι ο κίνδυνος σοβαρής νόσησης μειώνεται τώρα δραματικά λόγω αυτής της έκθεσης σε μόλυνση. 

 

«Είναι λυπηρό, δεν κάναμε καλή δουλειά στη θεραπευτική. Μας πήρε μόλις δύο χρόνια για να αποκτήσουμε ένα καλό θεραπευτικό μέσο… Σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά εμβολίων από τη ζήτηση των εμβολίων…. Και την επόμενη φορά θα πρέπει να τα καταφέρουμε να το κάνουμε σε έξι μήνες, αντί για δύο χρόνια».

 

«Αυτή τη φορά μας πήρε πολύ περισσότερο χρόνο από όσο θα έπρεπε». Ακούγεται ότι ο Covid ήταν πειραματική λειτουργία.

 

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, ο Bill Gates [ως σύγχρονος Μάγος του Οζ] δήλωσε ότι έρχεται μια νέα πανδημία [που είναι υπό κατασκευή]:

 

«Θα έχουμε άλλη μια πανδημία. Θα είναι διαφορετικό παθογόνο την επόμενη φορά».

 

Baxter Dimitry: Είναι συγγραφέας στο News Punch. Καλύπτει την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την ψυχαγωγία.

Διαβάστε ακόμη...