Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη

Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένας 80χρονος άνδρας ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο 80χρονος εισήχθη την Κυριακή στην κλινική covid του νοσοκομείου, ωστόσο η υγεία του επιδεινώθηκε κι έτσι χρειάστηκε να γίνει η εισαγωγή του στη ΜΕΘ.

Στη ΜΕΘ  του νοσοκομείου νοσηλεύεται επίσης και ένας 75χρονος με κορωνοϊό, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του βαίνει συνεχώς βελτιούμενη.

Την ίδια στιγμή στην κλινική covid του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται συνολικά 5 ασθενείς.

Στην κλινική covid του Νοσοκομείου Ιεράπετρας με ήπια συμπτώματα ένας 65χρονος

Εν τω μεταξύ νέο κρούσμα κορωνοϊού καταγράφηκε στην Ιεράπετρα.

Πρόκειται για έναν 65χρονο άνδρα ο οποίος πιθανότατα κόλλησε τον ιό κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε νομό υψηλού κινδύνου της χώρας.

Ο 65χρονος νοσηλεύεται στην κλινική covid του Νοσοκομείου Ιεράπετρας με ήπια συμπτώματα μετά το τεστ που έκανε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Πρόκειται για ένα 65χρονο, για τον οποίο όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Καλλιονάκης,

Ο 65χρονος αυτή την ώρα νοσηλεύεται στην κλινική covid του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, με ήπια συμπτώματα, όπως τόνισε ο διοικητής.

Στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, εκτός από τον 65χρονο, βρίσκεται και ένα άτομο με ύποπτα συμπτώματα. Του έχει γίνει τεστ και αναμένονται αποτελέσματα.

Άλλη μία φοιτήτρια στο Ρέθυμνο θετική στον ιό

Όπως έχει αναφέρει το cretapost, μία νεαρή φοιτήτρια βρέθηκε θετική στο τεστ που έκανε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου προσήλθε με ήπια συμπτώματα covid 19.

H κοπέλα είναι σε καλή κατάσταση και θα παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι της για όσο διάστημα προβλέπεται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την ιχνηλάτιση προέκυψε ότι συνδέεται με την 21χρονη, που είχε βρεθεί θετική το Σάββατο και παραμένει επίσης στο σπίτι της σε καραντίνα.

Κι άλλο άτομο θετικό στον Παιδικό Σταθμό Γραμβούσας στα Χανιά

Εν τω μεταξύ, θετική στον ιό είνα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, άλλη μια εργαζόμενη στον Παιδικό Σταθμό Γραμβούσας. όπου είχαν εντοπιστεί 3 συνολικά κρούσματα. Με το τελευταίο που επιβεβαιώνεται ο αριθμός αυτός ανεβαίνει. Ο παιδικός σταθμός παραμένει κλειστός.

Πηγή: cretapost 

Διαβάστε ακόμη...