Αυξήστε την ενέργειά σας κάθε στιγμή

F0A49C5C3F6B7F4D673D5DE5C493BBB8.jpg

  Εκμεταλλευτείτε τα μοναδικά οφέλη της σπιρουλίνας για να αυξήσετε την ενέργειά σας και μάλιστα κάθε στιγμή.

Ιδανική επιλογή η συσκευασία Marcus Rohrer Spirulina των 180 δισκίων, καθώς μαζί παίρνετε δώρο επιπλέον 60 δισκία σε μοναδική συσκευασία ιδανική για τις μετακινήσεις!

Διαβάστε αναλυτικά τα οφέλη της Marcus Rohrer Spirulina…

– Περιέχει σίδηρο, απαραίτητο για τον ενεργειακό μεταβολισμό.

-Αποτελεσματική πηγή βιοενεργής βιταμίνης Β12 και μαγγανίου, που συμβάλουν στο φυσιολογικό ενεργειακό μεταβολισμό.

– Η σπιρουλίνα ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας μέσω της αποτοξίνωσης και της προστασίας από τις τοξίνες.

– Καλλιεργείται σε ιδιαίτερα αλκαλικές συνθήκες και αποτελεί αλκαλική θρεπτική πηγή που μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της οξίνισης και να βελτιώσει τη ζωτικότητα.

– Περιέχει υψηλή ποσότητα «βιοφωτονίων» (πολλή περισσότερη από ό,τι περιέχουν φρούτα που ωριμάζουν κάτω από τον ήλιο) και αυξάνουν την ενέργεια όσων τη λαμβάνουν τακτικά.

– Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει την άμυνα του οργανισμού και μειώνει την εμφάνιση χρόνιων λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος.

– Αποδεδειγμένα ασφαλές, φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, ιδανικό για παιδιά.

– Καλή πηγή βιοδιαθέσιμου σιδήρου, έχει αποδειχθεί πως καταπολεμά αποτελεσματικά την αναιμία λόγω έλλειψης σιδήρου, σε γυναίκες, μέσω της βελτίωσης των επιπέδων αιμογλοβίνης.

– Ιδιαίτερα πλούσια σε βιοενεργή βιταμίνη Β12, που ενισχύει την υγεία του εγκεφάλου και βοηθά στην αντιμετώπιση του αισθήματος της κατάθλιψης.

– Βοηθά στον έλεγχο της χοληστερόλης. Περιέχει υψηλό ποσοστό vasoprotective αντιοξειδωτικών μέσων, όπως τα καροτενοειδή και η βιταμίνη Ε. Ενισχύει την υγιή κυκλοφορά του αίματος.

spirulina.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *