Αψεγάδιαστη σιλουέτα με τις πιο σύγχρονες θεραπείες

bikini-body.jpg

Η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος και Αναπληρώτρια Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, εξηγεί με ποιες μεθόδους μπορούμε να απαλλαγούμε από το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αναζητούν λίγους μήνες πριν το καλοκαίρι γυναίκες και άντρες που επιθυμούν να εξαφανίσουν το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα και να αποκτήσουν ένα καλλίγραμμο σώμα. Η αναζήτηση στρέφεται σε θεραπείες ελάχιστα τραυματικές και ανώδυνες που χαρίζουν ένα σφριγηλό κορμί με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Όπως μας εξηγεί η Δρ Μάμαλη, οι πιο σύγχρονες μέθοδοι για κομψό και σμιλεμένο σώμα είναι οι εξής:

Laser Smart Lipo

To Laser Smartlipo είναι η πιο σύγχρονη τεχνική λιπόλυσης και λιπογλυπτικής σώματος. Είναι ιδανική για σημεία που συσσωρεύουν τοπικό λίπος όπως οι γλουτοί, το εσωτερικό των μηρών, τα γόνατα, η κοιλιά και οι βραχίονες, από τα οποία δυσκολευόμαστε να απαλλαγούμε ακόμη και αν ακολουθούμε αυστηρή δίαιτα και έντονη φυσική άσκηση.

Θεωρείται μια νέα, ασφαλής και ελάχιστα επεμβατική μέθοδος καταπολέμησης του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, που λιώνει το λίπος, δημιουργεί νέο κολλαγόνο και ελαστίνη, προκαλώντας έτσι σύσφιγξη του δέρματος στις περιοχές που εφαρμόζεται. Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε μία με δύο ώρες και ο ασθενής μπορεί αμέσως να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες καθώς δεν είναι καθόλου επεμβατική, δεν αφήνει ουλές και είναι ανώδυνη. Όπως μας εξηγεί η Δρ Μάμαλη, με την τεχνική αυτή το laser εισέρχεται στα βαθιά στρώματα κάτω από την επιδερμίδα και λιώνει το λίπος, χωρίς να καταστρέφει τους γύρω ιστούς. Με τη laser SmartLipo οι γραμμές του σώματος βελτιώνονται αισθητά και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

Μεσοθεραπεία λιπόλυσης

Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης περιλαμβάνει την έγχυση λιπολυτικών ουσιών στον υποδόριο ιστό, όπως το δεοξυχολικό οξύ και η φωσφατιδυλοχολίνη. Οι ουσίες αυτές έχουν την ιδιότητα να σπάνε τη μεμβράνη των λιποκυττάρων και το περιεχόμενό τους να αποβάλλεται μέσω του λεμφικού συστήματος από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα η περιοχή να φαίνεται σμιλεμένη, χωρίς περιττό λίπος και κυτταρίτιδα. Όπως μας εξηγεί η Δρ Μάμαλη, πρόκειται για μία θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και απολύτως ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες. Συνιστώνται τουλάχιστον 6-8 συνεδρίες ανά 10-14 ημέρες. Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει σε γλουτούς, κοιλιά, μηρούς, γόνατα, βραχίονες.

dr-mamali.jpg

Info: Cosmetic Derma Medicine, τηλ.: 210 6980451,

www.cosmeticdermamedicine.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.