Αποτελεσματικός έλεγχος του σωματικού βάρους

 
Ιδιαίτερα ωφέλιμα μπορούν να φανούν τα πράσινα φασόλια καφέ για τον έλεγχο του σωματικού βάρους και την ευεξία.

Το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Trim Energy Drink περιέχει την ανώτερη ποιότητα πράσινων φασολιών καφέ και είναι ιδανικό για αδυνάτισμα με την τριπλή δράση που προσφέρει.


Αρχικά, τα συστατικά του Trim Energy Drink βοηθάνε το σώμα μας να κάψει τα τριγλυκερίδια. Αυτά προέρχονται κυρίως από τα λιπαρά τρόφιμα και τους υδατάνθρακες και αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος του λίπους στο σώμα μας.

Η διαδικασία της καύσης των τριγλυκερίδιων που ενισχύει το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής, παρέχει την ενέργεια που έχει ανάγκη το σώμα μας για να λειτουργήσει σωστά και έτσι πετυχαίνουμε μια πιο υγιή σωματική διάπλαση.

Το Trim Energy Drink περιέχει επίσης το βότανο Ashwagandha, γνωστό για την ιδιότητά του να ελέγχει τα επίπεδα της κορτιζόνης γνωστή και ως «ορμόνης του στρες». Αν η κορτιζόνη είναι σε υψηλά επίπεδα λόγω στρες, το βότανο αυτό την κρατά στα κανονικά πλαίσια, και σε υγιή επίπεδα!

Το πράσινο τσάι που περιέχει το Trim Energy Drink, είναι πλούσιο σε EGCG. Η EGCG είναι η πιο ισχυρή από τις τέσσερις σπουδαιότερες ουσίες που περιέχει το πράσινο τσάι. Αυξάνει το μεταβολισμό και την καύση του λίπους, ενώ παράλληλα προσφέρει στον οργανισμό, ισχυρές αναζωογονητικές και αντιοξειδωτικές ουσίες!

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_96.jpeg

Ακόμη, το Trin Energy Drinκ παρέχει μια σημαντική ποσότητα ινών ανά φακελάκι τα οφέλη των οποίων είναι πολλά. Μεταξύ αυτών το αίσθημα πληρότητας που δημιουργούν και συμβάλει στην απώλεια βάρους.

Επίσης περιέχει βιταμίνη C, σύμπλεγμα βιταμινών B, και χρώμιο, ένα βασικό μεταλλικό στοιχείο που απαιτείται για την καλή λειτουργία του μεταβολισμού. Έχει παρατηρηθεί πως το χρώμιο μπορεί να μειώσει το βάρος ακόμα και αν η μυϊκή μάζα αυξηθεί.

Το Trin Energy Drinκ είναι σε φακελάκια ώστε να είναι εύκολο να τα έχουμε μαζί μας! Ρίχνουμε ένα φακελάκι σε ένα ποτήρι νερό και το πίνουμε μισή ώρα πριν το φαγητό. Το ίδιο κάνουμε και το βράδυ!

Από τη Natural Products, τηλ. 210 5226088, www.naturalbuys.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *