Αποκτήστε ένα αστραφτερό και λευκό χαμόγελο

E1FBB2EEC22BA4DD37AE53F61AEBE1E4.jpg

  Αναγνωρίζοντας την εξαιρετική σημασία ενός λευκού και αστραφτερού χαμόγελου για τη διάθεση και την εμφάνισή μας, η Aquafresh λανσάρει την Aquafresh High Definition White, μία νέα οδοντόκρεμα για καθημερινή χρήση.

Είναι κοινό μυστικό ότι ένα λαμπερό χαμόγελο μας κάνει να ακτινοβολούμε! Με τη δύναμη της τεχνολογίας ILLUMIPEARLSTM, η νέα Aquafresh High Definition White προσφέρει έως και 3 φορές καλύτερη λεύκανση για ένα πιο αστραφτερό αποτέλεσμα και αξίζει σίγουρα μία θέση στο νεσεσέρ μας.

Μεταμορφώστε και φωτίστε την καθημερινότητά σας με τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που μπορεί να σας δώσει ένα λαμπερό χαμόγελο! Δεν είναι άλλωστε μύθος ότι ένα χαμόγελο μπορεί να βελτιώσει την ψυχική διάθεση και να βοηθήσει στην καταπολέμηση του άγχους. Τώρα, με τη νέα Aquafresh High Definition White δεν έχετε κανένα λόγο να μην προβάλετε το χαμόγελό σας!

Η Aquafresh εδώ και 40 χρόνια ενισχύει τη στοματική μας υγιεινή και μας βοηθά να χαρίζουμε αστραφτερά χαμόγελα. Τώρα, η νέα Aquafresh High Definition White μάς βοηθά να «ξεκλειδώσουμε» το πιο φωτεινό χαμόγελο που κρύβουμε μέσα μας.

Aquafresh1.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *