Απλήρωτοι οι εργολαβικοί εργάτες στον Ευαγγελισμό

eyaggelismos.medium.jpg

Σε συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση και στην εργολάβο εταιρία καλεί το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» τους εργολαβικούς εργάτες στα συνεργεία καθαριότητας, τροφοδοσίας, ασφάλειας και τους τεχνικούς σήμερα στις 12:30, απαιτώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.

Το Σωματείο αναφέρει ότι οι εργολαβικοί εργάτες στον Ευαγγελισμό «έχουν να πληρωθούν δύο μήνες με το αιτιολογικό ότι δεν υπογράφει ο πάρεδρος, η εργολάβος δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες απέναντι στους εργαζόμενους και η Διοίκηση και το Υπουργείο “νίπτουν τας χείρας τους”». Το Σωματείο Εργαζομένων διεκδικεί «μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων.

Σε γενική συνέλευση-συγκέντρωση καλεί τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο «Κοργαλένειο-Μπενάκειο» το Σωματείο Εργαζομένων, αύριο από τις 7:00 το πρωί και έως τη λήξη του ωραρίου. Η συγκέντρωση θα γίνει στο προαύλιο του νοσοκομείου και οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις «τραγικές ελλείψεις» προσωπικού, διεκδικώντας μεταξύ άλλων επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση.

 

 

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *