Απεργούν και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία

poedin.medium.jpg

Στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία για να «αποτρέψουν», όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, «τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης».

Οι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στην προγραμματισμένη για σήμερα στις 12 συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια στην πορεία στη Βουλή και την Κυριακή 8 Μαΐου στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα στο συλλαλητήριο της εργατικής Πρωτομαγιάς.

«Ο κος Τσίπρας και η απροσδιόριστη πολιτικά κυβέρνησή του κατέθεσε στην Ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση το Σαββατοκύριακο το πρώτο πακέτο των δυσβάστακτων μέτρων δημοσιονομικής απόδοσης 9 δις ευρώ. Ο κος Τσίπρας είναι το καλό παιδί των δανειστών που υπέγραψε 2 Μνημόνια σε ένα χρόνο. Περιφρονεί τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες ψηφίζοντας τα σχετικά Νομοσχέδια το Σαββατοκύριακο τα οποία διαλύουν την Κοινωνική Ασφάλιση και εξανεμίζουν τα εισοδήματα των πολιτών με τη νέα φοροεπιδρομή. Ο κος Τσίπρας αποδεικνύεται ότι διακατέχεται από έναν ιδιότυπο τσαμπουκά κατά των εργατικών κινημάτων που αγωνίζονται για την υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων, που δεν συνάδει με το δημοκρατικό μας πολίτευμα» αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

 

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *