Ανησυχία στη Φωκίδα έπειτα από τον εντοπισμό νέων κρουσμάτων κορωνοϊού

Ανησυχία επικρατεί στον νομό Φωκίδας έπειτα από τον εντοπισμό νέων κρουσμάτων κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο.  Αν και ο νομός μέχρι στιγμής  ήταν από τους λίγους οι οποίοι είχαν ελάχιστα κρούσματα, τα νέα κρούσματα που έχουν εντοπιστεί θέτουν σε συναγερμό κατοίκους αλλά και τοπικούς παράγοντες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, θετικός στον Covid-19 βρέθηκε εργαζόμενος στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Δελφών, με αποτέλεσμα το κτήριο να κλείσει για να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Επίσης θετική στον νέο κορωνοϊό βρέθηκε φοιτήτρια στην Άμφισσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, συμφοιτήτριές της πρόκειται να προβούν άμεσα σε τεστ για τον ιό.

Ακόμα άλλο ένα κρούσμα εντοπίστηκε σε εργαζόμενο γνωστής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην περιοχή, ενώ τις τελευταίες ώρες διερευνάται εάν έχει υπάρξει κρούσμα και εντός του νοσοκομείου της Άμφισσας.

Kάτοικοι της περιοχής που επικοινώνησασν με το zougla.gr ανέφεραν ότι ζητούν πληρέστερη ενημέρωση από τους αρμόδιους προκειμένου να γνωρίζουν ακριβώς το τι συμβαίνει στον νομό. 

Διαβάστε ακόμη...