Ανεπιθύμητη η Χρυσή Αυγή στον Ευαγγελισμό

 
«Ξεκαθαρίζουμε ότι για μας είναι ανεπιθύμητοι», αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για τα τα μέλη της Χρυσής Αυγής, που κατέθεσαν ερώτηση -στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου- για τα προβλήματα του νοσοκομείου


Οι εργαζόμενοι καλούν τη διοίκηση του νοσοκομείου να μη δώσει κανένα στοιχείο, προσθέτοντας ότι «θα μας βρουν μαζικά και οργανωμένα απέναντί τους όπου και όποτε τολμήσουν να εμφανιστούν».

Ειδικότερα, η ανακοίνωση των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό αναφέρει:

«Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό, νεοναζιστικό κόμμα των οπαδών του Χίτλερ, των τραμπούκων και των ταγμάτων εφόδου κατά μεροκαματιάρηδων βιοπαλαιστών μεταναστών, εμφανίζεται στον… κοινοβουλευτικό έλεγχο με ερώτησή της προς τον υπουργό Υγείας να κόπτεται για τις ελλείψεις προσωπικού στον “Ευαγγελισμό”.

Αυτοί που χωρίζουν το λαό με βάση το χρώμα του δέρματος ή τη θρησκεία, που τρομοκρατούν εργαζόμενους στα νοσοκομεία να μην περιθάλπουν τους “μη Έλληνες”, αυτοί που γονατίζουν μπροστά στην καπιταλιστική ανάπτυξη της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου και αποτελούν τα μαντρόσκυλα της εργοδοσίας και της κρατικής βίας και προβοκάτσιας σε κάθε ευκαιρία, εμφανίζονται όψιμα να ενδιαφέρονται για τη διάλυση του μεγαλύτερου δημόσιου νοσοκομείου της χώρας.

Τους υπενθυμίζουμε ότι η πολιτική που υπηρετούν πιστά αυτοί και τα άλλα κόμματα της αστικής διαχείρισης είναι που διαλύει το δημόσιο σύστημα Υγείας και το παραδίδει βορά στα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών και του μεγάλου κεφαλαίου που δραστηριοποιείται στο χώρο της Υγείας.

Καλούμε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου να μη δώσει κανένα στοιχείο στους ρατσιστές, οπαδούς των ναζί.

Ξεκαθαρίζουμε ότι για μας είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!

Η μισαλλοδοξία και η μπόχα τους είναι ξένες για τους εργαζόμενους στον “Ευαγγελισμό”, Έλληνες και ξένους. Θα μας βρουν μαζικά και οργανωμένα απέναντί τους όπου κι όποτε τολμήσουν να εμφανιστούν».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *