Αναρωτιέστε γιατί δεν είστε ευτυχισμένοι;

 
Μπορεί στην ηλικία των είκοσι να έχουμε δέρμα χωρίς ρυτίδες, ξεγνοιασιά και περισσότερες αντοχές, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είμαστε απαραίτητα και ευτυχισμένοι. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι σύμφωνα με τους ερευνητές, τα τριάντα είναι τα νέα είκοσι.


Η έρευνα που έγινε από την ιστοσελίδα Friends Reunited, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η ηλικία των 33 είναι η πιο ευτυχισμένη για τους περισσότερους ανθρώπους, αφού το άτομο έχει καταφέρει να βρίσκει μεγαλύτερη ικανοποίηση σε αυτά που κάνει και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Στην έρευνα συμμετείχαν αποκλειστικά άνθρωποι άνω των 40 ετών και από αυτούς επτά στους δέκα ανέφεραν ότι η πιο ευτυχισμένη ηλικία ήταν αυτή των 33 ετών. Επιπλέον, το 53% των ερωτηθέντων χαρακτήρισαν την ηλικία αυτή ως την περισσότερο διασκεδαστική και το 42% ανέφερε ότι σε αυτήν την ηλικία το μέλλον φάνταζε λαμπρό.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρατήρηση είναι ότι το 38% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι στην ηλικία των 33 ετών ήταν σχετικά απαλλαγμένοι από το άγχος, αλλά και ότι το 31% ανέφερε πως στα 33 του χρόνια είχε τις στενότερες σχέσεις με την οικογένειά του.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *