Almora PLUS® PROBIO: Η 3πλη δράση στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της διάρροιας

Ένα νέο καινοτόμο σκεύασμα για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της διάρροιας και την ενυδάτωση του οργανισμού κυκλοφόρησε πρόσφατα η ΕLPEN, εμπλουτίζοντας την ήδη επιτυχημένη σειρά προϊόντων almora PLUS®. Το almora PLUS® PROBIO είναι ένα σύγχρονο συμπλήρωμα διατροφής που συνδυάζει προβιοτικά και ηλεκτρολύτες.

Το almora PLUS® PROBIO περιέχει στη σύνθεσή του το μοναδικό συνδυασμό του πιο μελετημένου προβιοτικού στελέχους Lactobacillus rhamnosus (LGG®) και του Νο1 διαλύματος ηλεκτρολυτών almora PLUS®. Ως αποτέλεσμα και για πρώτη φορά επιτυγχάνεται ο συνδυασμός LGG® και ηλεκτρολυτών σε ένα φακελίδιο!

Η μοναδική σύνθεσή του almora PLUS® PROBIO προσφέρει τριπλή δράση για τη συνολική διαχείριση της διάρροιας, καθώς:

  • Μειώνει τη διάρκεια της διάρροιας
  • Ενυδατώνει τον οργανισμό
  • Επαναφέρει την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας

Το almora PLUS® PROBIO εμφανίζει κλινικά δοκιμασμένη σταθερότητα στην τελική σύνθεση του προϊόντος και περισσότερες από 13 κλινικές μελέτες που τεκμηριώνουν την ευεργετική δράση του συνδυασμού LGG® και ηλεκτρολυτών στη συνολική διαχείριση της διάρροιας. Διατίθεται στα φαρμακεία σε συσκευασία 10 φακελιδίων, με ουδέτερη γεύση. Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά από 1 έτους.

Με περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, τα σκευάσματα της σειράς almora PLUS® βρίσκονται σε κάθε ελληνική οικογένεια. Aποτελούν την πλέον αποτελεσματική λύση για τις ανάγκες ενυδάτωσης και ενίσχυσης του οργανισμού σε περιπτώσεις αυξημένων απωλειών υγρών ή/και μειωμένης πρόσληψής τους (διάρροια, έμετος, έντονη εργασία, υψηλές θερμοκρασίες/καύσωνας, ταξίδια, κατανάλωση αλκοόλ), καθώς και σε περιπτώσεις γαστρεντερικών διαταραχών.

Διαβάστε ακόμη...