Αγνά και φυσικά συμπληρώματα διατροφής

5AB644E2CFCB70DA3EC6ABAA8772028A.jpg

  H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής TERRANOVA, η οποία και θα αποτελέσει «Επίσημο Προμηθευτή» της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Τα νέα συμπληρώματα TERRANOVA ήρθαν και στην Ελλάδα από την ΒΙΟΝΑΤ, αφού ήδη κυκλοφορούν σε 18 Ευρωπαϊκές χώρες δημιουργώντας φανατικούς οπαδούς! Τα συμπληρώματα διατροφής TERRANOVA προσφέρουν ολοκληρωμένη φροντίδα στον επαγγελματία αθλητή αλλά και για κάθε άλλο άνθρωπο (από βιταμίνες και μέταλλα μέχρι πιο εξειδικευμένα προϊόντα) και ξεχωρίζουν γιατί εξασφαλίζουν μέγιστη αποτελεσματικότητα, συνδυάζοντας 4 μοναδικά πλεονεκτήματα:

– 100% αγνά και φυσικά
– Χωρίς καθόλου χημικά πρόσθετα και συντηρητικά
– Μέγιστη απορρόφηση, χάρη στο συνεργιστικό μείγμα βοτάνων Magnifood
– Αναλλοίωτη δραστικότητα των συστατικών, χάρη στη φυσική μέθοδο αποξήρανσης της φρέσκια ψυχρής ξήρανσης λυοφιλίωσης (fresh freeze dried)

Η σειρά TERRANOVΑ καλύπτει τις ανάγκες κάθε σύγχρονου ανθρώπου που αναζητεί φυσικές και ασφαλείς λύσεις και διατίθεται στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προϊόντων. Ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα τη σειράς TERRANOVA στο www.bionat.gr/terranova.

O Κωνσταντίνος Λογοθέτης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΟΝΑΤ σχολίασε «Καλωσορίζουμε με πολύ χαρά τη συνεργασία με την ΑΕΚ, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για εξέλιξη και επιτυχία».

87vuhw6z.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *