Αδυνάτισμα τώρα: 5 θαυματουργά ροφήματα για να… «στεγνώσεις»

Το γνωρίζετε όλες πολύ καλά. Η γυμναστική χωρίς διατροφή δεν πρόκειται να αποφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Τι εννοούμε με αυτό; Ακόμη κι αν κάτσετε μια ώρα πάνω στο διάδρομο και «κάψετε» αρκετές θερμίδες, μπορείτε να καταστρέψετε τις προσπάθειές σας σε μόλις 5 λεπτά, αν πολύ απλά καταναλώσετε ένα τεράστιο κομμάτι τούρτα!

Αν θέλετε να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας, τότε θα πρέπει να ακολουθείτε ένα υγιεινό τρόπο ζωής (θα πρέπει να πίνετε άφθονο νερό και να καταναλώνετε λαχανικά, φρούτα, ανάλατους ξηρούς καρπούς, άπαχο κρέας και φυσικά ψάρια) καθώς και να ασκείστε σε συστηματική βάση.

Κι επειδή εμείς στηρίζουμε δυνατά την προσπάθειά σας να χάσετε τα περιττά κιλά, ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς 5 θαυματουργά ροφήματα που θα σας βοηθήσουν να… στεγνώσετε. Πάμε να τα δούμε:

1. Λεμονάδα με φράουλες και μύρτιλα
Στύψτε λεμόνια και ρίξτε το χυμό τους στο μπλέντερ. Έπειτα προσθέστε λίγες φράουλες και μερικά blueberries και χτυπήστε τα καλά. Ο χυμός αυτός θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Αυτό τι σημαίνει; Μα φυσικά λιγούρες stop! Επιπλέον, είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, οι οποίες μας βοηθούν να αποβάλλουμε τις τοξίνες από το σώμα μας. Η βιταμίνη C που εμπεριέχεται στα λεμόνια θα σας βοηθήσει να νικήσετε το λίπος το συντομότερο δυνατό!

2. Τσάι με λεμόνι και σμέουρα
Αν βαρεθήκατε το απλό τσάι, δοκιμάστε αυτή την εναλλακτική πρόταση. Το λεμόνι σας αποτοξινώνει ενώ τα σμέουρα σας χαρίζουν απλόχερα φυτικές ίνες που τόσο πολύ χρειάζεστε. Αν πάλι η επιλογή αυτή σας φαίνεται extreme, γυρίστε στο παραδοσιακό αλλά σούπερ αποτελεσματικό πράσινο τσάι που αποτελεί ιδανικό σύμμαχο στη μάχη σας με τα κιλά και την κυτταρίτιδα.

3. Λεμόνι και τζίντζερ
Το… πικάντικο αυτό ρόφημα είναι πραγματικά θαυματουργό. Το τζίντζερ σας ανακουφίζει από τη ναυτία, αυξάνει το μεταβολισμό σας, μειώνει την όρεξή σας και σας βοηθά να κάψετε γρηγορότερα το περιττό λίπος. Το λεμόνι σε συνδυασμό με το τζίντζερ θα σας χαρίσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

4. Πορτοκάλι και ρόδι
Ιδανικός φυσικός χυμός για να δώσετε ένα δυνατό boost στο μεταβολισμό σας δεν είναι άλλος από το πορτοκάλι σε συνδυασμό με ρόδι. Πλούσιος σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά θα γίνει ο νέος αγαπημένος σας φίλος.

5. Λουίζα, τσουκνίδα και ιβίσκος
Τα βότανα αυτά θα γίνουν οι νέοι σας σύμμαχοι στη μάχη σας με τα περιττά κιλά. Ο ιβίσκος βοηθά το έντερο να λειτουργεί σωστά, η τσουκνίδα επιταχύνει τη διαδικασία αποβολής των τοξινών και τέλος η λουίζα σου κόβει την όρεξη και σε βοηθά να αδυνατίσεις.

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; Βάλτε στη ζωή σας ένα ή και περισσότερα ροφήματα, αντικαθιστώντας με αυτά τα αναψυκτικά και τους συμπυκνωμένους χυμούς. Σύντομα θα δείτε τη διαφορά πάνω σας!

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *