Αδυνατίστε πριν τις καλοκαιρινές διακοπές

360F0F89CC91163B445290F1AC5AF113.jpg

  Θέλετε να αδυνατίσετε με ασφάλεια και υπευθυνότητα; Πιστεύετε ότι η διατροφή σας χρήζει προσοχής από ειδικούς, ειδικά τώρα πριν από την περίοδο των διακοπών; Αισθάνεστε άσχημα με το σώμα σας και τις τροφές που λαμβάνετε; Νιώθετε περίεργα με τα παραπάνω κιλά σας και θέλετε να τα αποβάλλετε υγιεινά και σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα;

Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω και επιπλέον δε θέλετε να ξοδέψετε υπερβολικά χρήματα, επισκεφτείτε το Nutricenter. Το Nutricenter είναι ένα διαιτολογικό κέντρο στην καρδιά της Αθήνας (λεωφόρο Βασ. Σοφίας 8, Κολωνάκι), που καλύπτει με τα προγράμματα διατροφής του, από τις πιο απλές ανάγκες αδυνατίσματος μέχρι την αντιμετώπιση σοβαρών κλινικών περιστατικών.

Η ομάδα του απαρτίζεται από διακεκριμένους επιστήμονες με ειδικότητες, που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τη διατροφή όπως παθολόγους, ενδοκρινολόγους, καρδιολόγους, ψυχολόγους, χειρουργούς βαριατρικής και πλαστικούς χειρουργούς.

Το Nutricenter, προκειμένου να βοηθήσει όλους τους φίλους, που το έχουν ανάγκη, δημιούργησε για το μήνα Μάιο και Ιούνιο, ειδικά προγράμματα απώλειας κιλών και διατροφικής παρακολούθησης με έκπτωση που φτάνει στο -40%.

Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες της λιπομέτρησης, της κατάρτισης προσωπικού διαιτολογίου καθώς και από την εβδομαδιαία παρακολούθηση και δηλώστε υγιείς, αδυνατισμένοι και έτοιμοι για το καλοκαίρι και τις διακοπές.

Επικοινωνήστε με το Nutricenter στο τηλ. 210 7210 000 και μέσω email στο diet@nutricenter.gr. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του κέντρου www.nutricenter.gr και στο Facebook, www.facebook.com/Nutricenter.gr.

bailiki_griforiou1.jpg

bailiki_griforiou2.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *