«Αδιέξοδη η πολιτική της κυβέρνησης στην Υγεία»

 
«Αδιέξοδη και καταστροφική για το μέλλον των πολιτών της χώρας» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική της κυβέρνησης στην Υγεία, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών και την αναστολή χορήγησης επί πιστώσει φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.


«Για άλλη μια φορά, στον ευαίσθητο τομέα του φαρμάκου και της υγείας γενικότερα, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΠΥΥ, αποδεικνύει περίτρανα την ανικανότητα της να χειριστεί αποτελεσματικά, το ζωτικό για τους ασθενείς πρόβλημα κάλυψης της θεραπείας τους, με τα απαραίτητα γι’ αυτούς φάρμακα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δέσμιες των μνημονιακών τους πολιτικών, αδυνατούν να τηρήσουν ακόμα και τις επαναλαμβανόμενες ανά τακτά χρονικά διαστήματα υποσχέσεις τους προς τους φαρμακοποιούς και όχι μόνο, υποθηκεύοντας έτσι την υγεία των πολιτών αλλά και την λειτουργία δομών του συστήματος υγείας που είναι απαραίτητες για την παροχή υπηρεσιών προς τους πάσχοντες συμπολίτες μας» προσθέτει.

«Είναι πια αδιαμφισβήτητο με τον πιο οδυνηρό τρόπο στον ευαίσθητό τομέα της υγείας, ότι η πολιτική αυτή δεν είναι απλά αδιέξοδη αλλά και καταστροφική για το μέλλον των πολιτών αυτής της χώρας» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *