«Άδειασαν» οι πιάτσες στο κέντρο, γέμισαν στην παραλιακή

 
Προσφέρουν το κορμί τους για λίγα ευρώ. Αψηφούν τον κίνδυνο του ιού του AIDS που έχει ταρακουνήσει όλη την Ελλάδα και ρίχνονται στο… μεροκάματο. Μόλις πέσει το φως του ήλιου, αλλοδαπές και Ελληνίδες, βγαίνουν στους δρόμους της παραλιακής για να «ψωνίσουν» περαστικούς. Και ποιος ξέρει τι κάνουν όταν οι… πελάτες τους προσφέρουν λίγα χρήματα παραπάνω…


Οι πιάτσες της Αθήνας μετά την υγειονομική βόμβα που… έσκασε με πρώτη οροθετική που εντοπίστηκε την 22χρονη Ρωσίδα, έχουν… ερημώσει. Αντ’ αυτού όμως, περισσότερες εκδιδόμενες έχουν βγει και αλωνίζουν στους δρόμους της παραλιακής, από το Καβούρι μέχρι και την αρχή της λεωφόρου Συγγρού.

Όπως βλέπετε μάλιστα από τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύει σήμερα το newsbeast.gr μετά το οδοιπορικό που πραγματοποίησε, υπάρχουν ακόμη πελάτες που δείχνουν να μην υπολογίζουν τον κίνδυνο της μετάδοσης ασθενειών και… αγοράζουν κοπέλες από τα αμαρτωλά στενά της πορνείας έναντι λίγων χρημάτων μόνο και μόνο για να απολαύσουν λίγες στιγμές ηδονής.

Σε κάθε στενό μάλιστα, όπως λένε κάτοικοι των γύρω περιοχών, σχεδόν κάθε βράδυ τα «γνωστά κορίτσια» βγαίνουν στο… πεζοδρόμιο για μεροκάματο. Συνήθως πηγαίνουν δύο δύο για να προστατεύει η μία την άλλη ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται και ο μαστροπός, που παρακολουθεί μήπως γίνει κάποια έφοδος της Αστυνομίας.

Βέβαια, σε αυτά τα σημεία, όπως αναφέρουν περίοικοι, οι σειρήνες των περιπολικών δεν σφυρίζουν τόσο συχνά όσο συνήθιζαν στο κέντρο της πρωτεύουσας. Κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι πιάτσες του κέντρου της πρωτεύουσας έχουν… αδειάσει. Όχι όμως γιατί συνελήφθησαν όλες οι αλλοδαπές αλλά γιατί γίνονται αυστηροί έλεγχοι του ΚΕΕΛΠΝΟ από κοινού με την Αστυνομία ώστε να εντοπιστούν όσοι νοσούν.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_101.jpeg

Δύο εκδιδόμενες περιμένουν τον… πελάτη αψηφώντας του κινδύνους

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_111.jpeg

Ο πελάτης τελικά… ψωνίζει την εκδιδόμενη για λίγα ευρώ

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_12.jpeg

Δύο ακόμη κοπέλες κρύβονται πίσω από φορτηγά και περιμένουν τους πελάτες

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_13.jpeg

Δείτε και ένα αποκαλυπτικό βίντεο

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *