Τέλος στις συνελεύσεις σε χρόνο ωραρίου λειτουργίας

Να απαγορευτούν οι «αλλεπάλληλες και συχνές γενικές συνελεύσεις», ζητά από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» η διοίκηση του … Ιδρύματος, με εξώδικο, που απέστειλε στον σύλλογό τους και προτείνει να πραγματοποιούν τις συνελεύσεις τους σε χρόνο εκτός ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών του νοσοκομείου.

Τους προειδοποιεί, δε, ότι αν δεν ακολουθήσουν την προτροπή αυτή, «θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να επιβάλει χρηματική ποινή 500 ευρώ σε κάθε μέλος του Συλλόγου», ενώ αφήνει ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο να ζητηθεί η κράτησή τους.

Ειδικότερα, στο εξώδικο αναφέρεται ότι τα μέλη του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο «έχουν προσφάτως κινητοποιήσει τον μηχανισμό πραγματοποίησης διαδοχικών συγκλήσεων της γενικής συνέλευσής του από ώρας 8 π.μ. – 1 π.μ., ώστε στο διάστημα αυτό να αναστέλλονται κρίσιμες λειτουργίες των νοσηλευτικών τμημάτων του νοσοκομείου και ιδίως αυτές του χειρουργείου. Αποτέλεσμα της τακτικής τους αυτής είναι να τίθεται σε δυνητικό κίνδυνο η ζωή των ασθενών και κυρίως αυτών οι οποίοι αναμένουν τη χειρουργική τους επέμβαση…».

Στο κείμενο αναφέρεται: «υπάρχει άμεση, επείγουσα και επιτακτική ανάγκη, όπως απαγορευθεί στον καθ΄ου Σύλλογο και δη στα μέλη του, όπως πραγματοποιούν τις συνελεύσεις τους αυτές κατά τα τακτά χρονικά διαστήματα, γεγονός που παραλύει τη λειτουργία του νοσοκομείου, ώστε να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των ασθενών».

Το εξώδικο έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ, Δ. Βαρνάβας.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *