Ποιος είπε ότι οι άντρες δε χρειάζονται περιποίηση;

Εδώ και εκατομμύρια χρόνια η φύση αναπτύσσει τη ζωή στη Γη με μεγάλη επιτυχία. Η Babor Men επωφελείται από … τις τεράστιες δυνατότητες αυτής της ενέργειας προς όφελος του δέρματος.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιεί το σύμπλεγμα υψηλής συγκέντρωσης taurec, δηλαδή τη συνεργική δράση των συστατικών ταυρίνης, λυκίσκου και σιβηρικού Ginseng.

Ταυρίνη : Σαν φυσικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού, η ταυρίνη χαρίζει νέα ζωντάνια στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Ενδυναμώνει το τοίχωμα των κυττάρων και σταθεροποιεί την ενυδάτωση.

Λυκίσκος: Τα ενεργά συστατικά αυτού του ταχέος αναπτυσσόμενου αναρριχητικού φυτού, μειώνουν αποτελεσματικά τη νευρικότητα και την ανησυχία.

Στο δέρμα ο λυκίσκος δρα προστατευτικά και εξισορροπητικά. Το δέρμα γίνεται πιο ανθεκτικό στις επιρροές του περιβάλλοντος και αποκτά πολύτιμη ενυδάτωση.

Σιβηρικό ginseng: Πρόκειται για ένα φυτό με απέραντη ζωτικότητα, το οποίο αντέχει ακραίες καταστάσεις σε περιοχές άνω των 800 μέτρων υψόμετρο.

Αυτή η εύρωστη ρίζα, αυξάνει την ανθεκτικότητα στο στρες και αναζωογονεί το δέρμα. Έτσι επιταχύνεται η επούλωση του δέρματος μετά από μικροτραυματισμούς από το ξύρισμα, κατά 150%. Το δέρμα καταπραΰνεται και ενυδατώνεται εντατικά.

Refreshing Facial Wash, 200 ml
Καθαρίζει απαλά και τονώνει την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει.

Ultra Comfort Shaving Foam, 200 ml
Κρεμώδης πυκνός αφρός ξυρίσματος με σύμπλεγμα TAUREC.

Fresh Look Cream, 50 ml
Απαλή κρέμα προσώπου σε μορφή τζελ με διακριτικό αποτέλεσμα αυτομαυρίσματος.

Calming After Shave Fluid, 50 ml
Απαλύνει άμεσα την αίσθηση τραβήγματος και τις κοκκινίλες μετά από το ξύρισμα.

Energizing Age Preventing Gel-Cream, 50 ml
Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη φυσική γήρανση του δέρματος. Για νεανική και φρέσκια επιδερμίδα.

Dynamic Face Moisturizer Gel, 50 ml
Αναζωογονητική φρεσκάδα για μικτή και λιπαρή επιδερμίδα.

Line Reducing Eye Gel, 15 ml
Μειώνει ορατά πρηξίματα, ρυτίδες και «πόδια χήνας» στην περιοχή των ματιών.

Relaxing Anti Jetlag Cream, 50 ml
Αναζωογονεί την επιδερμίδα ακόμη και σε περίπτωση κούρασης από μακρινά ταξίδια και στο jetlag.

Eau de Toilette (Natural Spray), 100 ml
Μοντέρνο σπορ άρωμα για κάθε περίπτωση που υπογραμμίζει την ανδρική γοητεία.

Vitalizing Hair&Body Shampoo, 200 ml
Καθαρίζει σώμα και μαλλιά με ιδιαίτερα απαλό τρόπο.

Fresh&Dry Deo Stick, 75 ml
Αποσμητικό σε μορφή στικ με φρέσκο ανδρικό άρωμα.

Τα προϊόντα διαθέτονται σε επιλεγμένα κέντρα αισθητικής και στο BABOR e-shop www.babor.gr.

H Babor Cosmetic έχει καθιερωθεί ως μία από τις σπουδαιότερες επωνυμίες στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής, με παρουσία τόσο σε ινστιτούτα αισθητικής όσο και σε πολυτελή ξενοδοχεία-spa.

Με πολύτιμη εμπειρία πάνω από 50 χρόνια και με διεθνή εκπροσώπηση σε περισσότερες από 60 χώρες μέσω θυγατρικών εταιρειών και διανομέων, η Babor έχει ταυτίσει το όνομά της με αποκλειστικά προϊόντα αισθητικής και ευεξίας, με κορυφαίας ποιότητας και αποτελεσματικότητας προϊόντα και συστατικά αλλά και με επαγγελματικά συστήματα θεραπείας.

Αποτέλεσμα της εντατικής έρευνας στο ιδιόκτητο εργαστήριο είναι πρωτοποριακά καλλυντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, σε απόλυτη αρμονία με τη φύση. Με σύμμαχο την επιστήμη, τα φυσικά συστατικά υπόκεινται σε βελτίωση και επεξεργασία για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και φιλικότητα προς το δέρμα.

Η ανάπτυξη των προϊόντων γίνεται με αυστηρό σεβασμό στην προστασία του φυτικού πλούτου και με απαρέγκλιτη αποχή από πειράματα σε ζώα. Οι πρώτες ύλες των καλλυντικών προϊόντων προέρχονται, στο μέτρο του εφικτού, από βιώσιμες βιολογικές καλλιέργειες.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *