Οι άντρες δεν σκέφτονται μόνο το σεξ

Το σεξ αποτελεί μία από … τις βασικές και καθημερινές σκέψεις των ανδρών και σίγουρα τους απασχολεί περισσότερο από ότι τις γυναίκες. Όμως πριν βιαστείτε να τους κατηγορήσετε, οι ερευνητές μας αποκαλύπτουν ότι έχουν κι άλλες… έγνοιες

Αμερικανοί ερευνητές ζήτησαν από νέους και νέες να καταγράφουν καθημερινά και επί μία εβδομάδα ό,τι περνάει από το μυαλό τους. Προς μεγάλη τους έκπληξη διαπίστωσαν ότι ναι μεν οι άντρες σκέφτονται συχνά το σεξ, αλλά σχεδόν… 8.000 φορές λιγότερο απ’ ό,τι πίστευαν έως τώρα οι ειδικοί.

Κι αυτό γιατί υπάρχει ακόμα το φαγητό αλλά και ο ύπνος που «κυριεύει» συχνά-πυκνά τη σκέψη τους.Ο μέσος άντρας, λοιπόν, σκέφτεται το σεξ 19 φορές την ημέρα, σύμφωνα με την μελέτη των επιστημόνων του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο τα ευρήματα της οποίας δημοσιεύονται στην «Επιθεώρηση Έρευνας του Σεξ».

Δεύτερη κυριότερη έγνοια τους είναι το φαγητό, το οποίο σκέφτονται 18 φορές την ημέρα, ενώ με τον ύπνο επίσης έχουν ένα θέμα, καθώς απασχολεί το μυαλό τους 11 φορές την ημέρα.

Μια προσεκτική ματιά στα ευρήματά τους αποκαλύπτει πως οι νεαροί σκέφτονταν το σεξ από 1 έως 388 φορές την ημέρα, με τον μέσο όρο να είναι οι 19 φορές. Αντίστοιχα, οι γυναίκες το σκέφτονταν από 1 έως 140 φορές την ημέρα, με τον μέσο όρο να είναι οι 10.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *