Η γυμναστική «μεταμορφώνεται»

Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα γυμναστικής που τη μετατρέπει από ατομική και μονότονη διαδικασία σε μία ομαδική και ενδιαφέρουσα πρόκληση, θα … παρουσιάσει η Reebok στο πλαίσιο παγκόσμια καμπάνιας η οποία θα έρθει το Φεβρουάριο και στη χώρα μας!

Στον πυρήνα της καμπάνιας, με τίτλο «The Sport of Fitness has arrived», βρίσκεται το Reebok CrossFit, ένα πρόγραμμα γυμναστικής που μεταμορφώνει το fitness σε ένα δυναμικό, ομαδικό άθλημα και αποτελεί σήμερα το ταχύτερα αναπτυσσόμενο fitness trend σε όλο τον κόσμο.

Το CrossFit έχει κερδίσει ήδη εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως καθώς η πρωτοποριακή του μέθοδος βασίζεται στην ομαδικότητα και συντροφικότητα, τις επιδόσεις και το συναγωνισμό, την καθημερινή εναλλαγή προπονήσεων με πολύ μεγάλο εύρος ασκήσεων, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τη γενική φυσική κατάσταση με άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ομαδικής γυμναστικής που συνδυάζει ασκήσεις με αρμονικά επαναλαμβανόμενες κινήσεις (όπως κωπηλασία, τρέξιμο, σκοινάκι), γυμναστική εδάφους, ενόργανη γυμναστική και βάρη. Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να είναι fit και υγιείς, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, αλλά και επαγγελματίες αθλητές. Δεν εστιάζει μόνο στη δύναμη ή την αντοχή, αλλά στοχεύει στη βελτίωση και των δέκα χαρακτηριστικών που ορίζουν το επίπεδο της φυσικής κατάστασης: ακρίβεια, ισορροπία, συντονισμός, ευλυγισία, ευκαμψία, σθένος, αντοχή, ταχύτητα, ισχύς, δύναμη.

Η Reebok, μια εταιρεία που έχει ταυτιστεί με καινοτομίες στον τομέα του fitness και έχει συμβάλει πολλές φορές στο παρελθόν στην προώθηση σύγχρονων μεθόδων γυμναστικής, συνέδεσε το όνομά της με το CrossFit από το 2010 αναγνωρίζοντας την πρωτοπορία του και με στόχο να ενισχύσει τη δυναμική του σε όλο τον κόσμο.

Με στόχο όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν την εμπειρία του Reebok CrossFit, η Reebok θα πραγματοποιήσει μια παγκόσμια περιοδεία, στήνοντας υπαίθρια Reebok CrossFit boxes με ειδικό εξοπλισμό και έμπειρους εκπαιδευτές σε δεκάδες χώρες. Τον ερχόμενο Μάρτιο η περιοδεία αυτή θα ξεκινήσει και στην Ελλάδα περιλαμβάνοντας σταθμούς όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και άλλες 6 πόλεις της περιφέρειας.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *