Δωρεάν εξέταση μαστού στο Caravel

Δωρεάν εξέταση μαστού για δυο ημέρες, σε όσες γυναίκες επιθυμούν και κατοικούν στην Αθήνα, προσφέρει σε ειδική εκδήλωση η … Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη».

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα και Τρίτη 23 και 24 Μαΐου, είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Έλλης Λαμπέτη και θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες «Πέλλα» και «Μυκήνες» του ξενοδοχείου Divani Caravel. Οι αίθουσες προσφέρονται δωρεάν από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, μετά την παρέμβαση της κ. Μαρίνας Δημητρακοπούλου, Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας και του κέντρου «Έλλη Λαμπέτη».

«Έχοντας πλήρη επίγνωση των δύσκολων καιρών που διέρχεται η χώρα και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, αποφασίσαμε να προσφέρουμε τη δωρεάν αυτή εξέταση σε όσες γυναίκες το επιθυμούν» δηλώνει η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα.

«Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας έχει εντάξει και αυτή την εκδήλωση στο πλαίσιο της δράσης και κοινωνικής προσφοράς της για την έγκαιρη διάγνωση και καταπολέμηση του καρκίνου» πρόσθεσε η κ. Μουζάκα.

Κλιμάκια γιατρών της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας θα βρίσκονται στις αίθουσες του ξενοδοχείου από τις 9 το πρωί προκειμένου να υποδεχτούν τις γυναίκες που επιθυμούν να εξεταστούν, μέχρι και τις 7 το απόγευμα. Έχει προβλεφτεί και θα υπάρχει η δυνατότητα συμπληρωματικής εξέτασης των μαστών με υπερήχους, για όσες γυναίκες το χρειαστούν και αυτό θα γίνει με την ευγενική προσφορά του μηχανήματος των υπερήχων από την Εταιρεία Philips Healthcare.  Παράλληλα στο χώρο θα υπάρχει ομάδα ψυχολόγων προκειμένου να απαντήσουν σε τυχόν προβλήματα που απασχολούν τις εξεταζόμενες γυναίκες.

Αρωγός και χορηγός επικοινωνίας και σε αυτή την εκδήλωση θα είναι η Interamerican, h οποία στηρίζει το επιστημονικό έργο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας και του ειδικότερου ενδιαφέροντός της για την υγεία.

«Ο καρκίνος του μαστού δεν αφορά μόνο την γυναίκα, αφορά και τον άνδρα και την οικογένεια» καταλήγει  η κ. Μουζάκα, αναφερόμενη στη σημασία που έχει η σωστή ενημέρωση στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της νόσου. Σημαντικό ρόλο στον τομέα αυτό για την πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας μπορούν να παίξουν τα ΜΜΕ προβάλλοντας την προσπάθεια που γίνεται.

Η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας κ. Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *