Έδωσε μαριχουάνα στο δίχρονο γιο του

Ο Mike Hyde, όπως άλλωστε θα ένιωθε κάθε πατέρας που οι γιατροί θα του ανακοίνωναν ότι ο γιος του … πάσχει από καρκίνο του εγκεφάλου, προσπάθησε να κάνει τα πάντα για να σώσει το παιδί του.

Η ζωή του παιδιού του κινδύνευε και εκείνος μέσα στην απελπισία του αποφάσισε να του δώσει λάδι μαριχουάνας για να απαλύνει τον πόνο του.

Ο Cash Hyde, ήταν ένα υγιέστατο αγοράκι. Γεννήθηκε το 2008 και αρρώστησε όταν ήταν δύο χρονών.

Αρχικά η διάγνωση των γιατρών ήταν ότι έπασχε από αδενοπάθεια, αλλά τελικά ανακοίνωσαν στους γονείς του τα δυσάρεστα νέα, ότι ο μικρούλης είχε «χτυπηθεί» από καρκίνο του εγκεφάλου και δεν είχε πολύ χρόνο ζωής.

Αμέσως ξεκίνησε επιθετικές χημειοθεραπείες, εξαιτίας των οποίων υπέφερε από ιλίγγους και μολύνσεις στο αίμα.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να μην μπορεί καν να σηκώσει το κεφαλάκι του, ενώ δεν ήταν σε θέση να φάει ξηρά τροφή για περισσότερο από 40 μέρες.

Τότε ο πατέρας του αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα και να δοκιμάσει τη μαριχουάνα, που χορηγείται για ιατρικούς λόγους, στην προσπάθειά του να απαλύνει το γιο του από τους φριχτούς πόνους που ένιωθε.

Οι γιατροί του δε συμφωνούσαν καθόλου με αυτήν του την απόφαση και έτσι ο ίδιος πήρε από αλλού την έγκριση και τη χορήγησε κρυφά στο παιδί του από το σωλήνα που χρησιμοποιούσαν για να τρέφεται.

Είπε ακόμη στους γιατρούς του Cash να σταματήσουν να του χορηγούν το «κοκτέιλ» φαρμάκων για τις ναυτίες.

Ο κ. Hyde είπε στο τηλεοπτικό σταθμό KXLY, όπου αποκάλυψε την ιστορία του, ότι ο γιος του άρχισε να νιώθει αμέσως καλύτερα.

«Δεν είχε φάει τίποτα για 40 μέρες και ήταν απίστευτο να τον βλέπω να καταπίνει ένα κομματάκι τυρί. Μου έδειξε ότι ήθελε να ζήσει».

Ο ίδιος το αποδίδει στο λάδι κάνναβης και ισχυρίζεται ότι αυτό ήταν που βοήθησε το γιο του να ανταπεξέλθει στις χημειοθεραπείες.

Τώρα οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο μικρούλης είναι «καθαρός» από καρκίνο και έχει ήδη επιστρέψει σπίτι του, ενώ είναι σε θέση να παίζει με τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Η μαριχουάνα που χορηγείται για ιατρικούς λόγους είναι νόμιμη σε ορισμένες πολιτείες, όπως η Μοντάνα. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν αναγνωρίζει τη χρήση της και πολλές φορές έρχεται σε σύγκρουση με τις πολιτείες που την επιτρέπουν.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *