«Τούρμπο» οι 60ρηδες!

Ίσοι με δύο τριαντάρηδες φαίνεται πως είναι οι άνδρες ηλικίας 60 ετών οι οποίοι φαίνεται πώς δεν π … τοούνται από το πέρασμα του χρόνου και κάνουν συχνά σεξ.

Σύμφωνα με μια έρευνα που έκανε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών και η Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας σε δείγμα 300 ανδρών, αποδεικνύει πως 9 στους 10 άνδρες -ποσοστό 87%- στην ηλικία των 60 ετών , ενδιαφέρονται για το σεξ και μάλιστα το 35% απευθύνθηκε και σε ειδικό όταν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα σχετικό με τη σεξουαλική λειτουργία.

Το 45% δραστηριοποιείται ερωτικά τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ότι και να συμβεί. Συγκεκριμένα το 2% των ανδρών άνω των 60 έχει πάνω από 3 φορές την εβδομάδα επαφές, το 6% 2-3 φορές, ενώ το 37% μία φορά την εβδομάδα.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που φαίνεται πως λόγω ηλικίας έχουν χάσει τον ενθουσιασμό τους για σεξ. Το 32% δηλώνει πως έχει ερωτική επαφή μία φορά στις 15 μέρες, το 10% μία φορά το μήνα και υπάρχει και το 7% που βαριέται και κάνει σεξ με τη σύντροφό τους μία φορά στους 2-3 μήνες.

Τα πιο συχνά σεξουαλικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας άνδρας άνω των 60 ετών είναι σε ποσοστό 60% η στυτική δυσλειτουργία, κατά 22% η πρόωρη εκσπερμάτιση, κατά 13% η νόσος Peyronie, και σε ποσοστό 5% άλλες διαταραχές εκσπερμάτισης.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *