Φόβος για το σούσι. Ενδείκνυται για κατανάλωση;

Πτωτική πορεία ακολουθεί η ζήτηση για το σούσι στη χώρα μας καθώς υπάρχουν ανησυχίες για την καταλληλότητα ή μη κατανάλωσης ιαπωνικών προϊόντων.

Οι εστιάτορες, ωστόσο, τείνουν να καθησυχάζουν τους καταναλωτές των εν λόγω εδεσμάτων, ισχυριζόμενοι ότι η προέλευση των απαιτούμενων υλικών δεν σχετίζεται με την Ιαπωνία.Μάλιστα, επισημαίνουν πως τα περισσότερα υλικά προέρχονται από τη Μεσόγειο και χώρες της Ευρώπης επιχειρώντας να διασκεδάσουν τις αμφιβολίες των καταναλωτών.

Ωστόσο, παρά τις καθησυχαστικές ανακοινώσεις το κοινό φαίνεται, προς το παρών, να αντιμετωπίζει με κάποια προκατάληψη τα εισαγόμενα από την συγκεκριμένη χώρα προϊόντα.

Διαβάστε ακόμη...