Προσφορά ζωής για ζευγάρια με πρόβλημα υπογονιμότητας

Έκπτωση 20% για έναν κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (IVF) του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ και μία δωρεάν επίσκεψη … σε διαιτολόγο και ψυχολόγο, θα λάβουν όλα τα ζευγάρια που θα επιλέξουν να παραβρεθούν στο Αμφιθέατρο «Ν.Λούρος» στο ΜΗΤΕΡΑ την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 από τις 10 το πρωί έως τη 13.00 το μεσημέρι, στο πλαίσιο διημερίδας με θέμα «Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή – Νέοι Ορίζοντες» που διοργανώνει η Μονάδα IVF.

Η ενημέρωση του κοινού την Κυριακή 18 Μαρτίου έχει ως στόχο να δοθεί ένα ανοιχτό βήμα διαλόγου στα ζευγάρια που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες τεχνικές και τους παράγοντες που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Την πρώτη ημέρα της διημερίδας, το Σάββατο 17 Μαρτίου θα συζητηθούν όλες οι νεότερες εξελίξεις στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και συγκεκριμένα οι επιστημονικές ενότητες:

-Η μέθοδος lapse-φωτογραφίζοντας λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του εμβρύου

-Εξερευνώντας τα μυστικά της εμφύτευσης-3D εικόνες

-Microfluidics-Το μέλλον στην καλλιέργεια των εμβρύων

-Νέες εξελίξεις στην ωοθηκική διέγερση

-Διατήρηση γονιμότητας και μελλοντικές εξελίξεις στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή

Τις παραπάνω ενότητες θα αναπτύξουν διακεκριμένοι και το εξωτερικό, όπως ο Georg Griesinger, Καθηγητής Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας & Αναπαραγωγικής Ιατρικής, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Schleswig- Holstein, Γερμανία, ο Gary Smith, Καθηγητής Μοριακής Φυσιολογίας Τμημάτων Μαιευτικής/ Γυναικολογίας & Διευθυντής του προγράμματος Αναπαραγωγικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Michigan, USA και ο Υiorgos Nikas, Γυναικολόγος, Ερευνητής της φυσιολογίας Αναπαραγωγής.

Τα ζευγάρια που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να τηλεφωνούν έως τις 15.00 το μεσημέρι του Σαββάτου στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΜΗΤΕΡΑ, στα τηλέφωνα 210-6869827 και 210- 6869830. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/12/2012.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *