Περιμένουν χειρουργείο 350 ασθενείς!

Μετά την ταλαιπωρία 100 και πλέον ασθενών που βρίσκονται στην αναμονή στην Ορθοπαιδική Κλινική του νοσοκομείου Βόλου, έρχονται να προστεθούν και 250 περίπου ασθενείς που περιμένουν να χειρουργηθούν στη Χειρουργική Κλινική του Αχιλλοπουλείου. Οι χειρουργοί περιμένουν στα πόστα τους, εξετάζοντας τους ασθενείς της Κλινικής και στηρίζοντας το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ωστόσο δεν πραγματοποιούν μια σειρά από επεμβάσεις καθώς δεν τους χορηγούν τα απαραίτητα υλικά!
Υλικά με το σταγονόμετρο δίνονται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, η οποία έχει αναβάλει εκατοντάδες χειρουργεία.

Τις πληροφορίες του taxydromos.gr επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Βόλου κ. Παναγιώτης Μοσχοτζόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για 200 περίπου ασθενείς.

Τα υλικά που δίνονται στους χειρουργούς είναι τα απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση των επειγόντων επεμβάσεων, ενώ σε πολλές περιπτώσεις χειρουργεία που υπάρχει η γνωστική ικανότητα των ιατρών να γίνουν με σύγχρονες μεθόδους, εκτελούνται με παλιές ιατρικές μεθόδους στις οποίες δεν απαιτούνται αρκετά υλικά.

Εκτός όμως από τις σοβαρότατες ελλείψεις υλικών, απαραίτητων για χειρουργικές επεμβάσεις, η καθημερινότητα στο Αχιλλοπούλειο κυλά σε ρυθμούς… εξεύρεσης αναλωσίμων.

Συνεχίζονται να καταγράφονται ελλείψεις σε διάφορα μεγέθη και είδη ραμμάτων, σε σύριγγες και σε καθημερινά υλικά, κάνοντας κάθε ημέρα και πιο δύσκολη τη δουλειά γιατρών, νοσηλευτών και εργαζομένων.

Διαβάστε ακόμη...

1 Response

 1. Ο/Η Thanasis Thimiopoulos λέει:

  ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΚΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ.

  Αυτό είναι το κατάντημα των ταπεινωμένων της ελληνικής επαρχίας και όχι των ταπεινών και των απλών που ζουν στην απλότητα, στο σπίτι της θεότητας, αλλά των ταπεινωμένων ραγιά δων που προσκύνησαν την ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και θα ήταν καλύτερα να κάνουν αυτό που έκανε ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΧΟΧΟΛΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΖΕΣ.

  Από αρχαιοτάτων χρόνων οι Αθηναίοι χάλεβαν να κάνουν σκλάβους τους άλλους έλληνες αλλά τότε ήταν ο ΜΙΝΩΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ(Μινώταυρος) ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΥΨΩΝΑΝ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ενώ τώρα νομίζουν ότι τους κατέβαλαν οι Αθηναίοι και πρέπει να βγάζουν νόμους για τους επαρχιώτες σκλάβους.

  Αφού τους αφήνουν αέρα να ανασάνουν πάλι καλά, αλλά ακόμα και το νερό το πληρώνουν
  και κατά τα άλλα αυτό είναι πολίτευμα δημοκρατικό και μάλιστα έχει και πολιτισμό.

  ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΙ.
  ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *