![](https://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2011/09/mednews_1188_0.jpeg)
![](https://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2011/09/mednews_1188_0.jpeg)
Συγκεκριμένα εξετάστηκαν επί 26 χρόνια 86.000 γυναίκες από τις οποίες μόλις λιγότερες από το 1% εμφάνισαν καρκίνο του μαστού ο οποίος ήταν αρνητικός για υποδοχείς οιστρογόνων.
Πάντως, οι διατροφικές συνήθειες από μόνες τους δεν μειώνουν τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού σύμφωνα με την επικεφαλής της έρευνας Teresa T. Fung η οποία εξήγησε: «Ωστόσο, πρόσφατη έρευνα υπέδειξε ότι ο κίνδυνος για όγκους μαστού αρνητικούς σε υποδοχείς οιστρογόνων συγκεκριμένα, μπορεί να συνδέεται με τη διατροφή».