Νέο πρόγραμμα για τους πάσχοντες από διαβήτη

Νέα εποχή υπηρεσιών σε όσους πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη σηματοδοτούν η λειτουργία του Διαβητολογικού Αθηνών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, και το πρωτοποριακό πρόγραμμα CNP MARFIN ΔΙΑΒΗΤΗΣ + ΥΓΕΙΑ, όπως ανακοινώθηκε σε Συνέντευξη Τύπου.

Το νέο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη και επιτρέπει με μικρή ετήσια επιβάρυνση την ιατρική, διαγνωστική, προληπτική και εκπαιδευτική κάλυψη των ασθενών.Το Διαβητολογικό Αθηνών, το οποίο λειτουργεί στο Πολυϊατρείο Αθηνών (Βεντήρη 1 & Βασ. Σοφίας, Χίλτον), είναι το πρώτο Κέντρο Αναφοράς στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη και στο οποίο αντιμετωπίζεται το σύνολο των αναγκών τoυς, ενώ παρέχεται συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στη νόσο.

Σε συνεργασία με τα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, το Διαβητολογικό Αθηνών, υποστηρίζει όλες – τις σχετιζόμενες με το Σακχαρώδη Διαβήτη- ειδικότητες: Ειδικό Παθολόγο – Διαβητολόγο, Οφθαλμίατρο, Καρδιολόγο, Ρευματολόγο, Αγγειολόγο, Νεφρολόγο, Νευρολόγο και Ποδίατρο – Ποδολόγο.

Το Πρόγραμμα CNP MARFIN ΔΙΑΒΗΤΗΣ+ ΥΓΕΙΑ είναι ένα πρόγραμμα ιατρικής περίθαλψης που απευθύνεται σε ανθρώπους που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη, με σκοπό να παρέχεται η εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη φροντίδα καθώς και η συστηματική παρακολούθηση που απαιτούνται για την εύκολη και σωστή ρύθμισή τους. Σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Αθηνών και τα Νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, προσφέρει δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε όλες τις βασικές ιατρικές ειδικότητες που σχετίζονται με το Διαβήτη, δωρεάν πλήρη ετήσιο προληπτικό έλεγχο και διαγνωστικές εξετάσεις με ιδιαίτερα προνομιακή τιμολόγηση.

Ο Γενικός Διευθυντής της CNP Marfin Life, Δημήτρης Σπανός, τόνισε ότι: «Με βάση τη συνήθη μέχρι σήμερα πρακτική της ασφαλιστικής αγοράς, ο Σακχαρώδης Διαβήτης αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για την παροχή ασφαλιστικών καλύψεων και ιδίως ασφαλιστικών καλύψεων υγείας. Η καινοτομία και μοναδικότητα του προγράμματος ΔΙΑΒΗΤΗΣ + ΥΓΕΙΑ έγκειται στο γεγονός ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, υλοποιείται και προωθείται ένα προϊόν ασφάλισης υγείας, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *