Νέο ευνοϊκό πρόγραμμα διαγνωστικών εξετάσεων

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στην προσπάθειά της να είναι δίπλα στον πελάτη της, εγκαινιάζει το νέο πρόγραμμα «Προλαμβάνω … plus», με στόχο να προσφέρει ένα ευρύτατο φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων, με μεγάλη έκταση πανελλαδικής κάλυψης, δια μέσου της συνεργασίας με φορείς παροχής ιατρικών υπηρεσιών, στην ευνοϊκή τιμή των 100 ευρώ ετησίως.

Το «Προλαμβάνω plus» είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα διαγνωστικών εξετάσεων όσον αφορά την σχέση τιμής και παροχής υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, με την τιμή των 100 ευρώ ετησίως το «Προλαμβάνω plus», προσφέρει:

• Δωρεάν ετήσιο check up ειδικά διαμορφωμένο για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, αξίας έως 140 ευρώ, χωρίς να απαιτείται η προσκόμιση ιατρικού παραπεμπτικού.

• Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας 250 ευρώ κατ’ έτος.

• Πρόσθετες εκπτώσεις, ανάλογα με το επιλεγμένο διαγνωστικό κέντρο, σε ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών, όπως οφθαλμολογικές επεμβάσεις, οδοντιατρικές υπηρεσίες και φυσιοθεραπείες στα συνεργαζόμενα κέντρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πελάτης της Εθνικής Τράπεζας, με μόνη προϋπόθεση συμμετοχής του στο πρόγραμμα την τήρηση καταθετικού λογαριασμού και με κόστος μόνο 100 ευρώ ετησίως, εισέρχεται σε ένα κόσμο ποιοτικών υπηρεσιών υγείας, ισοδυνάμου αξίας μέχρι 390 ευρώ, χωρίς να συνυπολογίζονται τα οφέλη από τις πρόσθετες εκπτώσεις.

Και τα οφέλη συνεχίζονται, καθώς το πρόγραμμα «Προλαμβάνω plus» προσφέρει επιπλέον:

• Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε οποιονδήποτε συνεργαζόμενο γιατρό με την Εθνική Ασφαλιστική, καταβάλλοντας έως 30 ευρώ ανά επίσκεψη.

• Ευνοϊκές τιμές για ιατρικές επισκέψεις κατ’ οίκον, καθώς και εκπτώσεις σε έξοδα νοσηλείας και δωρεάν χρήση ασθενοφόρου, για νοσηλείες που θα πραγματοποιηθούν σε κλινικές των συνεργαζόμενων Ομίλων.

Με το «Προλαμβάνω plus» o πελάτης της Εθνικής Τράπεζας απολαμβάνει τα οφέλη της προληπτικής ιατρικής μέσα από την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας και πάντα με την κάλυψη της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρείας της χώρας, της Εθνικής Ασφαλιστικής, και την εγγύηση της Εθνικής Τράπεζας.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *