Κάντε δίαιτα χωρίς να πεινάτε

Διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά είναι πλέον το πρόγραμμα διατροφής απώλειας βάρους Cambridge Weight Plan, οι ρίζες του οποίου … ξεκινούν από το Πανεπιστήμιο του Cambridge το 1960 και τον καθηγητή Αλαν Χάουαρντ ο οποίος αφιέρωσε το ερευνητικό του έργο στη δημιουργία της «τέλειας δίαιτας» με βασικό στόχο την καταπολέμηση της παχυσαρκίας με ασφαλή και ανώδυνο τρόπο.

Οι βασικές αρχές του προγράμματος, στοχεύουν σε μια δίαιτα χωρίς παρενέργειες, χωρίς την αίσθηση της «πείνας», διατηρώντας ταυτόχρονα τα σωστά επίπεδα των πρωτεϊνών, υδατανθράκων και βιταμινών για τον οργανισμό αλλά και επιτυγχάνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και διασφαλίζοντας παράλληλα τη μακροπρόθεσμη διατήρηση του ιδανικού βάρους του ασθενή.

Το εν λόγω πρόγραμμα διατίθεται πλέον από επίσημο αντιπρόσωπο και στην Ελλάδα. H Cambridge Manufacturing Company ltd με έδρα το Corby στο Northants κατασκευάζει μια ολοκληρωμένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής που περιλαμβάνονται στην δίαιτα Cambridge Weight Plan τα οποία έχουν χρησιμοποιήσει με επιτυχία περισσότεροι από 25 εκατ. άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα προγράμματα διαχείρισης βάρους ξεκινούν από 415 θερμίδες την ημέρα έως 1500 θερμίδες την ημέρα και σε κάθε περίπτωση καλύπτουν το 100% των αναγκών του ανθρώπινου οργανισμού για βιταμίνες μέσα από ένα ευρύ φάσμα σε σούπες, shakes,κουάκερ και μπάρες.

Στην Ελλάδα το πρόγραμμα διατίθεται από διαπιστευμένους ανεξάρτητους συμβούλους τους Cambridge Weight Plan (www.cambridgeweightplan.gr) οι οποίοι συμβάλουν καθοριστικά στην επίτευξη του τελικού στόχου του ιδανικού βάρους μέσω ενός ασφαλούς και ανώδυνου προγράμματος.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *