Η υπεύθυνη λύση για τα… αραιά μαλλιά

Ένα πραγματικά καινοτόμο προϊόν, αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας της Νανοτεχνολογίας, το Toppik Hair Building Fibers αποτελεί σήμερα τη μόνη φυσική … λύση για άντρες και γυναίκες, σε κάθε στάδιο της τριχόπτωσης, που επιθυμούν να επαναφέρουν άμεσα την πλούσια και φυσική εικόνα των μαλλιών τους.

Πρόκειται για νανοϊνίδια φυσικής κερατίνης, της ίδιας δηλαδή πρωτεΐνης, που συνθέτει την ανθρώπινη τρίχα και αναμειγνύονται με τα αραιά μαλλιά μέσω του φυσικού στατικού ηλεκτρισμού, χαρίζοντας 100% φυσική πυκνότητα. Γεγονός, που καθιστά το Toppik Hair Building Fibers απόλυτα πρακτικό, καθώς εξασφαλίζει, μετά την εφαρμογή του, τη διακριτικότητα της φυσικής τρίχας και τη διάρκειά της μέχρι το επόμενο λούσιμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Toppik Hair Building Fibers είναι απόλυτα φυσικό προϊόν, εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, δεν περιέχει χημικά(έκδοχα ή συνθετικές ουσίες) παρά μόνο 100% οργανική κερατίνη. Επιπλέον δεν ερεθίζει το δέρμα και δεν προκαλεί καμία παρενέργεια. Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο στη χρήση του και συστήνεται από δερματολόγους και κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών, καθώς είναι απόλυτα αδρανές και αποτελεσματικό.

To Toppik Hair Building Fibers διατίθεται σε 4 συσκευασίες :των 2,5 gr, των 10,3 gr, των 25 gr και των 50 gr ενώ καλύπτει άψογα κάθε απόχρωση μαλλιών καθώς διατίθεται σε 9 φυσικές αποχρώσεις.

Για τέλεια αποτελέσματα, το Toppik® Hair Building Fibers συνδυάζεται, από τα εκατομμύρια των φίλων του σε όλο τον κόσμο, με τα υπόλοιπα προϊόντα της οικογένειας Toppik, όπως είναι το Spray Maximizer, το FiberHold Spray, το Hairline Optimizer, η Thick Hair Brush, το Toppek Hair Fattener, το Toppek Keratinized Hair Building Shampoo, το Toppek Keratinized Hair Building Conditioner, καθώς και τα Toppek Hair Building Shampoo & Conditioner.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της σειράς Toppik στο: www.toppik.gr

Τα προϊόντα Toppik® διατίθενται από την ιατρική εταιρεία Dermamed, η οποία από το 2005, έχει ως κύριο στόχο τη διάθεση τεχνολογίας αιχμής και την παροχή πρωτοποριακών και καινοτόμων υπηρεσιών με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης και στη Μεταμόσχευση Τριχοθυλακίων.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *