Εθελοντικές αιμοδοσίες στην Κρήτη

αιμοδοσίας με σύνθημα «Κάθε σταγόνα, σταγόνα ζωής» προγραμματίζοντας 3 εθελοντικές αιμοδοσίες.

Ο συντονισμός των αιμοδοσιών γίνεται από την εθελοντική ομάδα του «ΑιματοΚρήτη», σε συνεργασία με τα κινητά συνεργεία αιμοληψιών του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011 η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί μέσα στο κτίριο του δημαρχείου Ρεθύμνου (στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου) και ώρες 9:00-13:00. Η αιμοδοσία αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του τριημέρου ευαισθητοποίησης για την εθελοντική αιμοδοσία, στην πόλη του Ρεθύμνου. Συγκεκριμένα, στις 6, 7 και 8 Ιουλίου εθελοντές του «Αιματοκρήτη» θα έχουν ενημερωτικά περίπτερα στους κεντρικούς δρόμους του Ρεθύμνου, με σκοπό να ενημερώσουν και να κινητοποιήσουν τους πολίτες να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Την Κυριακή 17 Ιουλίου η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στo δημοτικό σχολείο Καινούριου Χωριού στη δημοτική ενότητα Επισκοπής του δήμου Χερσονήσου και ώρες 10:00-14:00

Το πρόγραμμα «Κάθε σταγόνα, σταγόνα ζωής» υλοποιείται κυρίως στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου και στην πόλη του Ηρακλείου, ενώ τον Ιούλιο επισκέπτεται και το Ρέθυμνο, σε μια προσπάθεια να αυξηθούν οι τακτικοί εθελοντές αιμοδότες και να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες σε αίμα που προκύπτουν κατά τη θερινή περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εθελοντικό σύλλογο του «ΑιματοΚρήτη» στο τηλέφωνο 2810-239773 ή 6978-247010 ή στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.aimatocritis.gr.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *