Δείξε μου το φαρμακείο σου να σου πω ποιος είσαι

Αν θέλετε το πιστεύετε, αλλά το περιεχόμενο του ντουλαπιού φαρμάκων σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για εσάς. Τα αντικείμενα … που περιέχονται σε αυτό προσφέρουν ‘μια κλεφτή ματιά’ στην ταυτότητα, τον τρόπο ζωής, τις συνήθειες, την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις σας.

Συγκρίνετε το ντουλάπι φαρμάκων σας με τα παραδείγματα παρακάτω και ακολουθήστε τις βασικές συμβουλές σχετικά με το τι πρέπει να κρατήσετε, τι πρέπει να ξεφορτωθείτε και τα άκρως απαραίτητα προϊόντα για ένα σύγχρονο ντουλάπι φαρμάκων.

Τύπος 1: μινιμαλιστής
Αν το ντουλάπι φαρμάκων σας είναι λιτό, το πιθανότερο είναι ότι έχετε ένα πολυάσχολο, δραστήριο τρόπο ζωής και δε σας μένει ελεύθερος χρόνος για αναπλήρωση των προμηθειών μόλις εξαντληθούν. Κινδυνεύετε, όμως, να μειώσετε τους ρυθμούς σας, εάν δεν έχετε διαθέσιμα τα άκρως απαραίτητα . Κοιτάξτε τον παρακάτω κατάλογο και δείτε ποια προϊόντα αξίζει ίσως να έχετε άμεσα διαθέσιμα!

Τύπος 2: Ανήσυχος
Υπάρχει καθόλου κενός χώρος στο ντουλάπι σας; Αν η απάντηση είναι ‘όχι’, τότε ίσως ανήκετε σε αυτή την κατηγορία. Μάλλον έχετε μια ποικιλία λοσιόν και φαρμάκων που δεν ξέρετε καν γιατί τις αγοράσατε. Έχετε σκεφτεί να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα ώστε να μην ελλοχεύουν κίνδυνοι μεταξύ των αμέτρητων παλιών μπουκαλιών χαπιών;

Τύπος 3: Το κορίτσι των πάρτι
Σε αυτό το ντουλάπι φαρμάκων, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για τις νύχτες ξεφαντώματος του κοριτσιού των πάρτι. Το παυσίπονο θα το έχει στην τσάντα της, στο ντουλάπι θα βρούμε το κονσίλερ, το σαμπουάν και την ενυδατική κρέμα νυκτός, έτοιμα προς χρήση κατά την επιστροφή της. Το περιποιημένο στυλ της σημαίνει ότι κρύβει διακριτικά τα προφυλακτικά σε ένα χαριτωμένο, κοριτσίστικο νεσεσέρ.

Τύπος 4: Σούπερ μαμά
Αυτό το τεράστιο απόθεμα αντίδοτων για παιδικά χτυπήματα στο κεφάλι και μώλωπες προδίδει τη σούπερ μαμά. Τα ψηφιακά θερμόμετρα ταχείας ένδειξης και το παυσίπονο για παιδιά θα είναι τα πρώτα της όπλα κατά του πόνου και του πυρετού. Είναι επίσης πιθανό να διατηρεί αποθέματα αντηλιακού με δείκτη προστασίας 30 για να προστατεύονται τα παιδιά της από τον ήλιο.

Τύπος 5: Ο εργένης
Η προτεραιότητα ενός άνδρα είναι να έχει καλή εμφάνιση και – αν είστε τυχερή – να μυρίζει ωραία. Το ντουλάπι στο μπάνιο θα περιέχει τα προϊόντα περιποίησης της αρεσκείας του και τα απολύτως απαραίτητα, όπως οδοντόκρεμα και ανταλλακτικά για ξυραφάκι. Είναι πιθανό να μη βρείτε κανένα φάρμακο εδώ, κάτι που εξηγεί ίσως γιατί ένας άνδρας είναι ανήμπορος όταν έχει γρίπη.

Πηγή: iatronet.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *