Αυτόλογη μεσοθεραπεία για πρόσωπο λαμπερό και σφριγηλό

Η αυτόλογη … μεσοθεραπεία προσώπου αποτελεί μια μέθοδο της αισθητικής δερματολογίας η οποία αξιοποιεί το πλάσμα του ίδιου του ασθενούς με στόχο την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων. Στην πράξη ο ιατρός με μία απλή αιμοληψία παίρνει μία μικρή ποσότητα αίματος. Η σύριγγα με το αίμα τοποθετείται στη φυγόκεντρο προκειμένου να διαχωριστεί το πλάσμα από τα έμμορφα στοιχεία του αίματος. Στη συνέχεια εμπλουτίζει το πλάσμα με ειδικής επεξεργασίας νουκλεοτίδια. Το μείγμα αυτό κατόπιν εγχέεται με τη βοήθεια λεπτής βελόνας στο πρόσωπο, το λαιμό ή το ντεκολτέ, αφού πρώτα έχει τοποθετηθεί αναισθητική κρέμα στην προς θεραπεία περιοχή.

Η διαδικασία είναι ανώδυνη, δεν αφήνει σημάδια και είναι ασφαλής, διότι χρησιμοποιούμε υλικό από τον οργανισμό του ίδιου του ασθενούς. Το δέρμα ξεκινά από μόνο του τη διαδικασία επούλωσής του, για αυτό και συντελείται έντονη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας σε όλο το πρόσωπο και απάλυνση των ρυτίδων, χαρίζοντας λάμψη και νεανική όψη! Η σφριγηλότητα της επιδερμίδας, καθώς και η ενδογενής ενυδάτωση του δέρματος αυξάνεται αφού η συγκεκριμένη θεραπεία ενεργοποιεί την κυτταρική αναγέννηση και τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και κατά συνέπεια του κολλαγόνου.

Μετά την εφαρμογή, μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά τις δραστηριότητές σας. Για ολοκληρωμένα αποτελέσματα συνιστώνται 2-4 κύκλοι συνεδριών το χρόνο.

Πηγή: iatronet

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *